Η Carrie Bradshaw είχε αρκετά αξιοζήλευτη συλλογή παπουτσιών. Και στην πραγματική ζωή, το 2014, η Sarah Jessica Parker ξεκίνησε τη δική της σειρά υποδημάτων. Πάνω σε αυτή την «αδυναμία» της ηρωίδας του Sex and The City και της ηθοποιού που την υποδύθηκε η Airbnb συνεργάστηκε με την Sarah Jessica Parker στο πρότζεκτ μια εμπειρία "Sole of The City" με την εξήγηση "ανακαλύψτε το Μανχάταν με την απόλυτη σταρ του στυλ".

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη: Οι επισκέπτες-shoppers θα συναντιούνται με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Bloomingdale's, στην 59η οδό, για να ζήσουν "μια αξέχαστη εμπειρία αγοράς παπουτσιών", όπου θα τους βοηθήσει η ίδια η ηθοποιός να διαλέξουν το τέλειο ζευγάρι για αυτούς, από τη συλλογή της.

Μετά από ένα απολαυστικό παγωμένο γιαούρτι, εμπνευσμένες συνομιλίες και, φυσικά, ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, θα στείλει τους επισκέπτες-shoppers στο Μπαλέτο της Νέας Υόρκης για ένα βράδυ, με VIP πρόσκληση. Μια «εμπειρία κοινωνικού αντίκτυπου» -μιας και όλα τα κέρδη από αυτό το πρότζεκτ θα δωθούν για την ενίσχυση του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης-, σε συνδυασμό με μια εμπειρία καλοπέρασης. Μια μέρα με τη SJP, ένα νέο ζευγάρι παπουτσιών και υποστήριξη ενός καλού σκοπού -δεν είναι περίεργο που αυτό το πρότζεκτ έχει μεγάλο σουξέ. 

Δες μερικά παπούτσια από τη συλλογή της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ:

Δείτε το εδώ

SJP by Sarah Jessica Parker Minnie Velvet High Heel Booties - 100% Exclusive PRICE EUR 415.34

Δείτε το εδώ

SJP by Sarah Jessica Parker PRICE EUR 317.08

Δείτε το εδώ

SJP by Sarah Jessica Parker PRICE EUR 343.88

 

TAGS