Είναι ωραία σειρά το American Crime Story. Αρχικά το γεγονός πως κάθε σεζόν λέει μία ξεχωριστή αληθινή ιστορία που συγκλόνισε την κοινή γνώμη αλλά και το σύστημα δικαιοσύνης των ΗΠΑ συμβάλει στο να αποκτήσει κινηματογραφική διάσταση, η οποία έχει την πολυτέλεια να επεκταθεί σε περισσότερα, αναλυτικά επεισόδια. 

Φέτος η ανυπομονησία όσων αγάπησαν τον πρώτο κύκλο της σειράς είναι μεγάλη αφού το θέμα της δολοφονίας του θρυλικού σχεδιαστή Τζιάνι Βερσάτσε αναμένεται να προσεκλύσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές στην τηλεοπτική συχνότητα του FΧ για την μεγάλη πρεμιέρα που έχει οριστεί για αύριο, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου.

Η Πενέλοπε Κρουζ έχει ήδη πέσει στον αγώνα της προώθησης - όχι ότι κάτι τέτοιο είναι πραγματικά απαραίτητο - και εμφανίστηκε στην εκπομπή Ellen με μία πάντα καυστική DeGeneres να πηγαίνει την συζήτηση στον πραγματικό χαρακτήρα της Ντονατέλα Βερσάτσε και πόσο εύκολο ήταν τελικά για την Κρουζ να υποδυθεί μία γυναίκα που υπάρχει στην πραγματικότητα.

«Ήταν μία πολύ μεγάλη ευθύνη. Πάντα είναι πολύ πιο δύσκολο να υποδυθείς έναν πραγματικό πρόσωπο, πόσο μάλλον ένα πρόσωπο που είναι ακόμα δραστήριο, ανάμεσα μας», είπε η Πενέλοπε Κρουζ που δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη για την ευκαιρία που της δόθηκε να ενσαρκώσει την διάσημη σχεδιάστρια, αδελφή του αδικοχαμένου Βερσάτσε.

Η ηθοποιός όμως έκανε άλλη μία αποκάλυψη σχετικά με το πώς αντέδρασε όταν της προτάθηκε να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο. «Είπα στους παραγωγούς ότι ήθελα να τηλεφωνήσω εγώ η ίδια στη Ντονατέλα και να το συζητήσω μαζί της,» λέει η Πενέλοπε. Την πήρε λοιπόν και της είπε ότι της έχει γίνει πρόταση να ζωντανέψει την ζωή της και τις στιγμές της δολοφονίας του αδελφούς της.

Ποια ήταν όμως η απάντηση της Ντονατέλας όταν άκουσε τα νέα δια τηλεφώνου; «Είμαι χαρούμενη που θα είσαι εσύ και όχι οποιαδήποτε άλλη,» είπε η σχεδιάστρια στην Κρουζ. Ενώ όταν την πρωτοείδε στον ρόλο της αληθινής ζωής της, στην μικρή οθόνη, απλά της έστειλε ένα μπουκέτο λουλούδια σαν ευχαριστώ.

Η Πενέλοπε ως Ντονατέλα στην κηδεία του Τζιάνι Βερσάτσε.
Σκηνή από το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

 

TAGS