Παρόλο που όταν προωθούσε το τελευταίο της άλμπουμ, 25, η Adele είχε δηλώσει ότι δεν ένιωθε την ανάγκη να ξαναγράψει λυπητερά τραγούδια αγάπης επειδή η μητρότητα την είχε κάνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, στην τελευταία της συνέντευξη στο Vanity Fair αποκαλύπτει ότι τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα τελικά.

Όταν την ρώτησαν αν σκοπεύει να κάνει ένα ακόμα παιδί, η Adele είπε ότι 'δεν το βλέπει': "Φοβάμαι πολύ. Είχα επιλόχειο κατάθλιψη αφού γέννησα τον γιο μου και με τρόμαξε. Δεν μίλησα σε κανέναν γι' αυτό. Ήμουν πολύ αρνητική."

Για να ξεπεράσει την κακή της ψυχολογία, ακολούθησε τη συμβουλή του συντρόφου και πατέρα του παιδιού της, Simon Konecki, ο οποίος την παρότρυνε να περνάει περισσότερο χρόνο με τις φίλες της που είναι επίσης μητέρες και θυμάται μια από τις κουβέντες που έκαναν: "Μια μέρα είπα σε μια φίλη "Το μισώ αυτό που συμβαίνει", εκείνη ξέσπασε σε κλάματα και είπε "Το μισώ κι εγώ αυτό που συμβαίνει".

Ενώ οι περισσότερες μητέρες έχουν στη συμπτωματολογία τους άρνηση να είναι με το παιδί τους, ή θέλουν να το βλάψουν, η Adele αντίθετα είχε εμμονή με τον γιο της. "Ένιωθα ανεπαρκής. Ένιωθα πως είχα πάρει τη χειρότερη απόφαση της ζωής μου. Τελικά απλά είπα ότι θα δώσω στον εαυτό μου ένα απόγευμα την εβδομάδα, να κάνω οτιδήποτε θέλω, χωρίς το μωρό".

Παραδέχτηκε ότι νιώθει ενοχές όταν παίρνει χρόνο για τον εαυτό της, αλλά πιστεύει πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσει τις δυσκολίες του να είσαι νέα μαμά.

TAGS