Λένε ότι οι γυναίκες είναι πολεμόχαρες και αιμοβόρες, ότι μεταξύ τους κυριαρχεί ο νόμος της ζούγκλας και ότι τα ειλικρινή συναισθήματα δεν διασταυρώνονται ποτέ στο συναμεταξύ τους. Λένε. Και ίσως -υπό χαμηλής πιέσεως συνθήκες, τύπου αληθινές ιστορίες σε πρωινάδικο- να ισχύει. Στις σφυρηλατημένες προσωπικότητες, που η ικανοποίηση και η δημιουργικότητα έχει γλυκάνει τα ένστικτά τους και έχει μελώσει την επιβίωση, η επικοινωνία αλλάζει: τίποτα δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη θαυμαστή συνύπαρξη, η οποία χαρίζει μεγάλα φτερά στη στιγμή. Το να αποδίδεις σε κάποιον δυνατό αυτό που του αξίζει χωρίς μικρομετρικές προκαταλήψεις εξυψώνει εσένα. Σε εξομοιώνει με κάτι ανώτερο -αυτό το ανώτερο που κάνει χρωματιστή την αύρα σου. Πόσο μάλλον εάν είσαι και εσύ ισχυρός.

Οι δύο μεγάλες κυρίες και σούπερ σέξι γυναίκες, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Lady Gaga, αντάμωσαν την βραδιά των 61ων βραβείων Grammy και έσπευσαν να αποδείξουν τον αλληλοθαυμασμό τους κόντρα στις έριδες της παγιέτας που κυριαρχούν στα παρασκήνια της σόουμπιζ.

«Μπράβο σου» έμοιαζε να λέει το βλέμμα της Τζένιφερ.

«Ξέρεις εσύ» ανταπέδιδε η Lady Gaga.

Μια στιγμή ανάτασης για όλες τις γυναίκες, που τρέχουν στο ίδιο κουλουάρ -κοινωνικά και επαγγελματικά-, μια φιλική συμβουλή για τη γυναικεία αλληλοϋποστήριξη που κάνει τον πλανήτη να γυρίζει πιο γρήγορα, μια βαθιά ανθρώπινη επιβεβαίωση του υπέρτερου πνεύματος.

Μια βαθιά ανθρώπινη επιβεβαίωση του υπέρτερου πνεύματος / Photo: Reuters

Δείτε ένα βίντεο από τη βραδιά των Grammy με τις δύο κυρίες:

*Ακολουθήστε το womantoc.gr στο instagram  

TAGS