Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράζεται συχνά όμορφες οικογενειακές στιγμές με τους διαδικτυακούς φίλους της, ενώ πάντα της αρέσει να συνοδεύει τις φωτογραφίες της με βιωματικά κείμενα και να αναλύει τα συναισθηματα και τις σκέψεις της.

Μια από τις followers της παρουσιάστριας έγραψε στην ανάρτηση που είχε με την κόρη της Αλεξάνδρα, ότι δεν της αρέσει που δημοσιεύει φωτογραφίες με το παιδί της τόσο συχνά, ενώ έκανε μια σύγκριση της Ελεονώρας με την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελεονώρα συνήθως δεν ασχολείται αλλά αυτή τη φορά απάντησε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Τι έγραψε η follower:

«Εμένα πάλι μου λείπει η παλια Μελέτη που δεν ανεβαζε συνεχώς φώτο της οικογένειας.σαφως κ αντιλαμβάνομαι την ευτυχία σας αλλά από την άλλη θα χρησιμοποιήσω κ μια φράση που λέτε κ εσείς :άλλη καμία δεν γέννησε μόνο η Μαριω τον Γιάννη….ok είστε μητέρα αλλά κάλμα….ούτε η Μενεγακη δεν ανεβάζει φώτο των παιδιών της τόσο συχνά….ήρεμα το λέω κ τοποθετουμαι σαν θεατής. don’t worry ξέρω ήδη την απάντησή σας:να αποχωρησω από το προφίλ σας.κ αυτό ήρεμα το λεω»

.

Η Ελεονώρα απάντησε:

«Κι εγώ ήρεμα σας απαντώ νιώθω πιο πολύ από ποτέ «άλλη παιδί δεν έκανε μόνο η Μαργιώ το Γιάννη» αλλα κ που είναι το κακο? Γιατί πρέπει να νιώσω άσχημα , να βάλω φρένο στον εαυτό μου ή ακόμα κ να απολογηθώ… λυπάμαι που σας ενοχλεί το δικαίωμα της ελευθερίας στην έκφραση! Ο,τι ανεβάζω είναι από καρδιάς κ όχι για να προκαλέσω συμπάθειες αντιπάθειες ή εντυπώσεις… όπως κάποιοι ανεβάζουν φαγητά, κατοικίδια, τοπία έτσι κ γω νιώθω ο,τι ανεβάζω! Το αν θα παραμείνετε ή όχι στο προφίλ μπυ είναι σαφώς δίκη σας απόφαση ωστόσο να γνωρίζετε πως θα συνεχίσω να ποστάρω ο,τι με κάνει χαρούμενη. Επίσης για την ιστορία η αναφορά σας στη κα μενεγακη ήταν άτοπη κ άστοχη γιατί κ εγώ δεν ανεβάζω ιδέες που ανεβάζει εκείνη…

«Τέλος θα ήθελα αν θέλετε κ εσείς, να μου εξηγήσετε με ποιο κριτήριο θα έπρεπε να ορίζω τον αριθμό των ποστ που ανεβάζω με βάση το πόσες δημοσιεύσεις κάνει η κυρία μενεγάκη».

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS