ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί οι παπαράτσι δεν κυνηγούν ποτέ πια την Κέιτ Μίντλετον, αλλά στοίχειωναν τη Νταϊάνα;

Η Νταϊάνα πέρασε τη μισή ζωή της προσπαθώντας να αποφύγει τους παπαράτσι που την ακολουθούσαν παντού. Η Κέιτ από την άλλη τους έχει «εξολοθρεύσει» με άνεση.

Γιατί οι παπαράτσι δεν κυνηγούν ποτέ πια την Κέιτ Μίντλετον, αλλά στοίχειωναν τη Νταϊάνα;

Με τα σημερινά δεδομένα, και ειδικά μετά την αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα, η Κέιτ Μίντλετον δεν απέχει και πολύ στις συνειδήσεις του βρετανικού κοινό από αυτό που κάποτε ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Κάθε χρόνος που περνάει η συζυγός του Ουίλιαμ γίνεται και πιο δημοφιλής στην κοινή γνώμη που αγαπά την ιδέα του να την δει μία μέρα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας και αυτή κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει, με κάθε κόστος και θυσία, το ίματζ του καλού, συνεργάσιμου (αν και λίγο αδιάφορου) κοριτσιού που παραμένει πιστό στο στέμμα παρά τις δυσκολίες.

Και μπορεί η αδικοχαμένη πεθερά της να πέρασε μία αληθινή κόλαση στα χέρια των βρετανικών ταμπλοίντ, ό,τι πάνω-κάτω κλήθηκε να αντιμετωπίσει και η Μέγκαν Μαρκλ, με τους παπαράτσι να την ακολουθούν κατά πόδας σε κάθε της βήμα, ωστόσο, η Μίντλετον δεν δείχνει να έχει το παραμικρό πρόβλημα μαζί τους, καταφέρνοντας να τους βγάλει εκτός παιχνιδιού με έναν τρόπο που αρχικά φάνταζε λιγάκι ανορθόδοξος.

Όπως εξηγεί μία βασιλική ανταποκρίτρια, η Μίντλετον πήρε την παρακάτω ιδέα από την πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας, η οποία αμέσως μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, της 8χρονης σήμερα Εστέλ, αποφάσισε να δώσει μόνη της επίσημες φωτογραφίες στα μέσα ενημέρωσης. Τότε ο παγκόσμιος Τύπος είχε μείνει με το στόμα ανοικτό, αλλά η συγκεκριμένη προσέγγιση λειτούργησε ιδανικά. H απόφαση της δούκισσας του Κέιμπριτζ να την αντιγράψει είχε σαν αποτέλεσμα ο βρετανικός Τύπος να πάψει να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τις θολές, μακρινές παπαρατσικές εικόνες και να αρχίσει να αδημονεί όλο και περισσότερο για τις τρυφερές, οικογενειακές φωτογραφίες που τραβούσε η ίδια η Μίντλετον που εδώ και μερικά χρόνια ασχολείται ερασιτεχτικά με την φωτογραφία.

Η ειδική επί βασιλικών θεμάτων, Καμίλα Τόμινι, ισχυρίζεται ότι οι οικείες φωτογραφίες όπως αυτές, έχουν «σκοτώσει» την αγορά των εικόνων από παπαράτσι» και τόνισε πως η Κέιτ Μίντλετον αλλάζει τα δεδομένα στην ιστορία των Ευρωπαίων βασιλέων. Γράφοντας στην Daily Telegraph, εξηγεί: «Γιατί οι εφημερίδες και τα περιοδικά να θέλουν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες των ιδιωτικών στιγμών των βασιλέων που είναι θολές διότι έχουν τραβηχτεί από μακριά με μεγάλους φακούς, όταν οι ίδιοι είναι πρόθυμοι να να προσφέρουν ινσταγκραμικές φωτογραφίες; Φυσικά, πάντα θα υπάρχει ζήτηση για τέτοιες εικόνες και πάντα θα υπάρχει χώρος για έμπειρους παπαράτσι που θέλουν να καταγράψουν τις μεγάλες βασιλικές στιγμές. Ωστόσο, αυτές οι πιο ειλικρινείς λήψεις είναι αυτό που πάντα λαχταρούσε το κοινό. Όσον αφορά στα πραγματικά πρόσωπα των βασιλικών, πίσω από το σκληρό προσωπείο της δημόσιας εικόνας τους, η Κέιτ Μίντλετον μετατρέπεται με γοργούς ρυθμούς σε κορυφαία χρονογράφος της σύγχρονης βασιλικής ζωής».

Κεντρική φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.