ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί η Kate Middleton δεν είναι τόσο κομψή όσο πιστεύουμε, αλλά ντύνεται σαν τη γιαγιά της

Το βίντεο που αποδεικνύει ότι αντιγράφει την Καμίλα Πάρκερ και τη βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ θα έπρεπε να αντιγράφει την Olivia Palermo.

Γιατί η Kate Middleton δεν είναι τόσο κομψή όσο πιστεύουμε, αλλά ντύνεται σαν τη γιαγιά της

Αν υπάρχει ένα μέρος στον πλανήτη Γη όπου όλοι ακολουθούν αυστηρούς κανόνες αυτό είναι το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για άλλα, ισχυρά και λαμπερά στέμματα του κόσμου, όπως για παράδειγμα το παλάτι της Ισπανίας, όπου οι συνήθειες των γαλαζοαίματων και ο συντηρητισμός της μοναρχίας κρατούν ακόμα σε όλο τους το μεγαλείο.

Πώς είναι εφικτό λοιπόν για την ισπανίδα πριγκίπισσα Λετίσια η απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στους συντηριτικούς ενδυματολογικούς κανόνες τους οποίους επιβάλλει η θέση της, με τον μοντέρνο αέρα και το κοσμοπολίτικο στιλ μιας γυναίκας της ηλικίας της; Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο εγχείρημα στον κόσμο, και ακόμα πιο σίγουρα αυτό στο οποίο η Δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, τα έχει κάνει περισσότερο θάλασσα.

Παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά αγαπητή στη Μεγάλη Βρετανία και τα διεθνή μέσα αναλύουν συχνά το στιλ της, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα «κομψό» και «ενδιαφέρον», υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα στις περισσότερες εμφανίσεις της μέλλουσας βασίλισσας της Αγγλίας. Τις περισσότερες φορές, εκείνες δηλαδή που δεν είναι ντυμένη για να πάει για ιστιοπλοϊα ή σε κάποια άλλη πρωινή δραστηριότητα με τα παιδιά της, η Κέιτ είναι ντυμένη τόσο αυστηρά, μονοκόμματα και συντηρητικά που θυμίζει γυναίκα πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις όλες εκείνες της στιγμές που η 34χρονη Δούκισσα αντέγραψε την Καμίλα Πάρκερ και την βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ αν ήξερε πραγματικά από μόδα θα έπρεπε να αντιγράφει κάποια σαν την Ολίβια Παλέρμο.

Γιατί η Kate Middleton δεν είναι τόσο κομψή όσο πιστεύουμε, αλλά ντύνεται σαν τη γιαγιά της
Η βασίλισσα Ελισάβετ, χωρίς καπέλο, σε μία χαρακτηριστική εμφάνιση της

Σου θυμίζει κάτι;

Όπως λέμε, copy paste

Kι επειδή την είδε να φοράει κίτρινο μια μέρα

Υπέθεσε ότι είναι καλή επιλογή

Το ίδιο ισχύει και για τη δαντέλα

Απλά σε άλλο, ακόμα πιο συντηρητικό χρώμα

Read Next

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".