Ναι, ακόμα και οι όμορφες, οι επιτυχημένες, οι διάσημες και αγαπημένες του ανδρικού πληθυσμού κλαίνε. Άλλες κρυφά στο σπίτι τους, ακούγοντας μπαλάντες και πίνοντας κρασί και άλλες δημόσια, στο πλευρό του αγαπημένου τους, αποδεικνύοντας πώς έχουν αισθήματα, κακές μέρες και δεν είναι τόσο ατσαλάκωτες όσο θέλουν να δείχνουν.

Αναφερόμαστε φυσικά στην Ιρίνα Σάικ, την οποία τσάκωσαν οι κάμερες να κλαίει στις κερκίδες του Γουίμπλεντον, δίπλα στον Μπράντλει Κούπερ και φυσικά το βίντεο αυτό -θα το δείτε παρακάτω- έγινε viral. 

Αμέσως άρχισαν να κάνουν όλοι υποθέσεις. Τι συνέβη και μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη τα έμπηξε σε... ζωντανή σύνδεση; Σίγουρα το βλέμα που της έριξε ο Μπράντλει  κρύβει την απάντηση -κι εσάς σας έχουν κοιτάξει έτσι, όταν βγάζετε μπροστά στον σύντροφό σας μια αδυναμία σας.

Πόσο ρόλο έπαιξε σε αυτό η πρώην του Μπράντλει Κούπερ, Σούκι Γουότερχάουν που βρισκόταν στις μπροστινές κερκίδες; Εμείς πιστεύουμε πολύ.

Καμία όμορφη γυναίκα δεν κλαίει αν δεν το νιώθει, ούτε τσαλακώνεται μπροστά σε όλους αν πραγματικά δεν έχει φτάσε στα όρια της. Γιατί ξέρει πως με την τέλεια εικόνα της μπορεί να καταφέρει περισσότερα από ότι με τα δάκρυα. 

Το TMZ πάντως αποκάλυψε λίγο πριν πως η Ιρίνα υποφέρει από αλλεργική ρινίτιδα και αυτός ήταν ο λόγος που έκλαψε. Μπα, δεν νομίζουμε. Η συμπεριφορά του καλού της ήταν τελείως διαφορετική και βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά πως είχε να κάνει με ερωτικό καυγαδάκι. Εσείς τι πιστεύετε; 

TAGS