Σε παλαιότερο δημοσίευμά της, η βρετανική Daily Mail ανέφερε για την Ιρίνα Σάικ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ: «Έγιναν γονείς μόλις πριν από έξι μήνες, αλλά είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει χαθεί ο έρωτας». Και παρόλο που έχει περάσει καιρός από εκείνο το δημοσίευμα, η σχέση τους ολοένα και δυναμώνει, μετά από τη γέννηση της μονάκριβής τους Λέα.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο από το 2015 και παρόλο που και οι δύο έχουν πολύ επιτυχημένες πορείες, ο καθένας στο χώρο του και είναι αναγνωρίσιμοι σε όποιο σημείο του πλανήτη και εάν βρεθούν, έχουν καταφέρει να διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και μάλιστα δείχνουν να το απολαμβάνουν ιδιαιτέρως. Αλλά, ακόμα και εάν οι φωτορεπόρτερ τους απαθανατίσουν σε κάποιο δημόσια έξοδό τους, πάλι δείχνουν να μην ενοχλούνται.

Φωτογραφία από παλαιότερη βόλτα του ζευγαριού με την κορούλα τους στην παιδική χαρά

Πρόσφατα, το υπέροχο αυτό ζευγάρι πήγε βόλτα στο πάρκο την ενός έτους κόρη τους, και όπως είναι φυσικό, οι παπαράτσι τους εντόπισαν. Κι έτσι, βλέπουμε τις φωτογραφίες με τη μικρή κατάξανθη κυρία Κούπερ, η οποία μοιάζει εκπληκτικά στον μπαμπά της, να απολαμβάνει τη βόλτα της. Βέβαια, με τέτοιους γονείς, το κοριτσάκι δεν γίνεται να μην είναι πανέμορφο.

Δείτε τις φωτογραφίες του διάσημου ζευγαριού με την κορούλα τους:

TAGS