Η ζωή ενός επώνυμου μπορεί να δείχνει ειδυλλιακή, ιδιαίτερα μέσα από τα φίλτρα εξιδανίκευσης του Instagram, όμως σε κάποιες περιπτώσεις αρκεί να μιλήσει κάποιος με ειλικρίνεια για αυτήν, για να γκρεμιστεί η τέλεια εικόνα της στα μάτια μας.

Όλοι αντιμετωπίζουν τις δικές τους δυσκολίες και η Καλομοίρα δεν αποτελεί εξαίρεση: Σε νέα συνέντευξή της στο «Hello» περιέγραψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι δίδυμοι γιοι της, που δείχνουν ακόμα πιο απειλητικά στην εποχή της πανδημίας.

Η Καλομοίρα έχει τρία παιδιά, μαζί με τον Γιώργο Μπούσαλη, τους 8χρονους Δημήτρη και Νίκο και την 4χρονη Αναστασία Καλομοίρα.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν από το περιοδικό για την εμπειρία της από την πανδημία του κορονοϊού, είπε: «Το 2020, στην πρώτη καραντίνα, πέρασα όλο το διάστημα σπίτι μαζί με την οικογένειά μου, όπως φυσικά κι όλος ο κόσμος. Δεν κρύβω ότι ήμουν αρκετά ανήσυχη για το τι θα γίνει αν αρρωστήσει κάποιος από εμάς. Κυρίως φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου γιατί ο Νίκος έχει άσθμα ενώ ο Δημήτρης έχει διαγνωστεί – και το παρακολουθούμε προσεκτικά- με μία αυτοάνοση πάθηση, τη μυασθένεια Gravis (MG), που χαρακτηρίζεται από αδυναμία πολλαπλών βαθμών των σκελετικών μυών του σώματος.

«Κυρίως φοβόμουν για τους δίδυμους γιους μου γιατί ο Νίκος έχει άσθμα ενώ ο Δημήτρης έχει διαγνωστεί – και το παρακολουθούμε προσεκτικά- με μία αυτοάνοση πάθηση, τη μυασθένεια Gravis (MG)»

»Θυμάμαι ότι ζήσαμε με τον Γιώργο κάποιες δύσκολες ημέρες, αγχωμένοι με την άγνοια που επικρατούσε γύρω από τον κορονοϊό και ήμασταν κυριολεκτικά κολλημένοι στην τηλεόραση όλη την ώρα. Πρέπει να ομολογήσω ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι με τα παιδιά 24/7 ήταν μία πίστα γεμάτη προκλήσεις και τρέλα.

»Γι’ αυτό και πέρυσι το καλοκαίρι που δεν ήρθαμε στην Ελλάδα, νοικιάσαμε ένα μεγάλο τροχόσπιτο και ναι μεν ήμασταν πάλι οι πέντε μας, αλλά νιώσαμε καλύτερα γιατί αλλάξαμε παραστάσεις κι είδαμε από κοντά μέρη της Αμερικής τα οποία υπό άλλες συνθήκες, ενδεχομένως να μην γνωρίζαμε.

»Μεταξύ άλλων, στο road trip που κάναμε επισκεφθήκαμε το Ουαϊόμινγκ, το Κολοράντο, το Κάνσας, την Αριζόνα, το Τενεσί και άλλα πανέμορφα, καταπράσινα μέρη. Ήταν πραγματικά ένα ωραίο ταξίδι που ωφέλησε την οικογένειά μας, ιδιαίτερα η καθημερινή στενή επαφή με την φύση». 

Δείτε φωτογραφίες από την οικογενειακή καθημερινότητά της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: @itskalomira


 

TAGS