Άλλοι συνδυάζουν την επισημοποίηση της σχέσης τους με πολυτελείς δεξιώσεις και η Ευαγγελία Μουμούρη τη συνδύασε με μια επίσκεψη στο κολυμβητήριο. Άλλωστε, η ηθοποιός, όπως εξήγησε στο «Πρωινό», επέλεξε να μην παντρευτεί με τον επί έντεκα χρόνια σύντροφό της, αλλά να κάνουν ένα σύμφωνο συμβίωσης. Ακόμα όμως και αυτή η διαδικασία κατέληξε επεισοδιακή. Η ηθοποιός την περιέγραψε με απολαυστικό τρόπο:

«Λέγαμε να κάνουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης, γιατί αν πάθεις κάτι κακό, πρέπει να έρθω εγώ να σου τραβήξω την πρίζα». Το συζήτησε λοιπόν με τον Κρατερό Κατσούλη, με τον οποίο τότε δούλευαν μαζί, και αποφάσισε να συμβουλευτεί την Άση Μπήλιου για την καλύτερη ημερομηνία. Εκείνη της έδωσε την 9η Δεκεμβρίου. «Έναν μήνα πριν, του λέω, 9 Δεκεμρίου είναι καλή μέρα, θα πάμε να κάνουμε το σύμφωνο. Λέει, εντάξει. Το Σάββατο, του λέω, τη Δευτέρα κανόνισες να πάμε; Μου λέει, να πάμε την Τρίτη». 

Η συμβολαιογράφος τους, όπως εξήγησε, δεν μπορούσε τη Δευτέρα. Η λύση που σκέφτηκαν, για να μη χάσουν την ημερομηνία που είχε δώσει η Άση Μπήλιου, ήταν να απευθυνθούν σε άλλη συμβολαιογράφο. «Το πρωί της Δευτέρας πήρα τηλέφωνο μια κυρία που ήταν 100 μέτρα από το σπίτι μας. Της λέω, μπορείτε για ένα σύμφωνο; Ωραία, έντεκα και μισή. Έντεκα ξεκινάει ο Αλέξανδρος να πάει στο ΚΕΠ, γιατί όλα τα κάνει τελευταία στιγμή, για να πάρει το πιστοποιητικό. Με παίρνει έντεκα και τέταρτο και μου λέει, πάω λίγο στον Δήμο, γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα. Εδώ η οικογενειακή κατάστασή μου δείχνει ότι είμαι ήδη παντρεμένος».

«Το πρωί της Δευτέρας πήρα τηλέφωνο μια κυρία που ήταν 100 μέτρα από το σπίτι μας. Της λέω, μπορείτε για ένα σύμφωνο; Ωραία, έντεκα και μισή. Έντεκα ξεκινάει ο Αλέξανδρος να πάει στο ΚΕΠ, γιατί όλα τα κάνει τελευταία στιγμή»

Τελικά, παρόλο που είχε πάρει επίσημα διαζύγιο, είχε παραλείψει, για χρόνια, να το δηλώσει στον Δήμο. Στο μεταξύ όμως η Ευαγγελία Μουμούρη δεν πτοήθηκε: «Φόρεσα το μαγιό, γιατί μετά θα πήγαινα κολυμβητήριο, φόρεσα και μια γούνα από πάνω και λέω, τουλάχιστον θα πάω κολυμβητήριο να κάνω κορμί».

Τελικά ο σύντροφός της πρόλαβε να ολοκληρώσει τη διαδικασία στην εκπνοή του χρόνου και η ηθοποιός πήγε στο συμβολαιογραφείο με «μαγιό και γούνα. Φόρεσα μια γούνα ταλαίπωρη για να μη χάσω το γυμναστήριο. Ρωτήσαμε, σε πόσους μήνες μπορείς να χωρίσεις; Λέει, σε τρεις, αν έρθετε και οι δύο. Μετά πήγα και κολυμβητήριο».

Δείτε τη συνέντευξη της Ευαγγελίας Μουμούρη:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex
 
 

TAGS