ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Φόρεσα το μαγιό, φόρεσα και μια γούνα από πάνω και πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης»

«Μετά πήγα και κολυμβητήριο»: Η Ευαγγελία Μουμούρη αφηγήθηκε απολαυστικά την επεισοδιακή επισημοποίηση της σχέσης της με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο.

«Φόρεσα το μαγιό, φόρεσα και μια γούνα από πάνω και πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης»

Άλλοι συνδυάζουν την επισημοποίηση της σχέσης τους με πολυτελείς δεξιώσεις και η Ευαγγελία Μουμούρη τη συνδύασε με μια επίσκεψη στο κολυμβητήριο. Άλλωστε, η ηθοποιός, όπως εξήγησε στο «Πρωινό», επέλεξε να μην παντρευτεί με τον επί έντεκα χρόνια σύντροφό της, αλλά να κάνουν ένα σύμφωνο συμβίωσης. Ακόμα όμως και αυτή η διαδικασία κατέληξε επεισοδιακή. Η ηθοποιός την περιέγραψε με απολαυστικό τρόπο:

«Λέγαμε να κάνουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης, γιατί αν πάθεις κάτι κακό, πρέπει να έρθω εγώ να σου τραβήξω την πρίζα». Το συζήτησε λοιπόν με τον Κρατερό Κατσούλη, με τον οποίο τότε δούλευαν μαζί, και αποφάσισε να συμβουλευτεί την Άση Μπήλιου για την καλύτερη ημερομηνία. Εκείνη της έδωσε την 9η Δεκεμβρίου. «Έναν μήνα πριν, του λέω, 9 Δεκεμρίου είναι καλή μέρα, θα πάμε να κάνουμε το σύμφωνο. Λέει, εντάξει. Το Σάββατο, του λέω, τη Δευτέρα κανόνισες να πάμε; Μου λέει, να πάμε την Τρίτη».

Η συμβολαιογράφος τους, όπως εξήγησε, δεν μπορούσε τη Δευτέρα. Η λύση που σκέφτηκαν, για να μη χάσουν την ημερομηνία που είχε δώσει η Άση Μπήλιου, ήταν να απευθυνθούν σε άλλη συμβολαιογράφο. «Το πρωί της Δευτέρας πήρα τηλέφωνο μια κυρία που ήταν 100 μέτρα από το σπίτι μας. Της λέω, μπορείτε για ένα σύμφωνο; Ωραία, έντεκα και μισή. Έντεκα ξεκινάει ο Αλέξανδρος να πάει στο ΚΕΠ, γιατί όλα τα κάνει τελευταία στιγμή, για να πάρει το πιστοποιητικό. Με παίρνει έντεκα και τέταρτο και μου λέει, πάω λίγο στον Δήμο, γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα. Εδώ η οικογενειακή κατάστασή μου δείχνει ότι είμαι ήδη παντρεμένος».

«Το πρωί της Δευτέρας πήρα τηλέφωνο μια κυρία που ήταν 100 μέτρα από το σπίτι μας. Της λέω, μπορείτε για ένα σύμφωνο; Ωραία, έντεκα και μισή. Έντεκα ξεκινάει ο Αλέξανδρος να πάει στο ΚΕΠ, γιατί όλα τα κάνει τελευταία στιγμή»

Τελικά, παρόλο που είχε πάρει επίσημα διαζύγιο, είχε παραλείψει, για χρόνια, να το δηλώσει στον Δήμο. Στο μεταξύ όμως η Ευαγγελία Μουμούρη δεν πτοήθηκε: «Φόρεσα το μαγιό, γιατί μετά θα πήγαινα κολυμβητήριο, φόρεσα και μια γούνα από πάνω και λέω, τουλάχιστον θα πάω κολυμβητήριο να κάνω κορμί».

Τελικά ο σύντροφός της πρόλαβε να ολοκληρώσει τη διαδικασία στην εκπνοή του χρόνου και η ηθοποιός πήγε στο συμβολαιογραφείο με «μαγιό και γούνα. Φόρεσα μια γούνα ταλαίπωρη για να μη χάσω το γυμναστήριο. Ρωτήσαμε, σε πόσους μήνες μπορείς να χωρίσεις; Λέει, σε τρεις, αν έρθετε και οι δύο. Μετά πήγα και κολυμβητήριο».

Δείτε τη συνέντευξη της Ευαγγελίας Μουμούρη:

«Φόρεσα το μαγιό, φόρεσα και μια γούνα από πάνω και πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης»Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex

Read Next

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"

24 Απρ 2024

Σία Κοσιώνη: Οικογενειακή εξόρμηση στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, πίσω στην οικογένειά του, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Αμερική.

24 Απρ 2024

H Ολγα Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση "Women Who Dare": "Η έμφυλη βία, ακόμα και στην πιο ακραία της μορφή συνεχίζεται"

Σε 400.000 ανέρχονται οι γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν υποστεί βία, εκτιμάται σε έρευνα της MRB.

24 Απρ 2024

Σελίν Ντιόν: "Πρέπει να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μoυ"

Για τη νέα της πραγματικότητα και τα όνειρα της μίλησε η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου, Σελίν Ντιόν.

23 Απρ 2024

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Το μυστηριώδες τρίτο πρόσωπο που προκάλεσε αναταράξεις στον γάμο τους.