Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών χάρη στην τεράστια επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» στην οποία πρωταγωνιστεί, στον ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού, της ισχυρής μητέρας μίας πλούσιας οικογένειας ψάχνει απεγνωσμένα τον δολοφόνο του γιου της. 

Η γνωστή ηθοποιός που έχει ζήσει χρόνια στο Παρίσι και έχει μία ξεχωριστή καριέρα στο θέατρο μίλησε πρόσφατα στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα»  στην οποία μίλησε για τον ρόλο της, την απήχηση της σειράς, αλλά και για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας μία λεπτομέρεια για εκείνη που ελάχιστοι γνωρίζουν. 

«Ναι, φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου,» είπε η Κατερίνα Διδασκάλου, εξηγώντας και τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για αυτή την συγκινητική της κίνηση.  «Ο λόγος που το δημοσιοποίησα ήταν γιατί, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι της μόδας τέτοιου είδους πράγματα και όχι οι διακοπές στη Μύκονο».

«Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον ήξερα. Τον έβλεπα πηγαίνοντας στου Φιλοπάππου και ήξερα ότι είναι πολύ εργατικός, νοικοκυρεμένος, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν ζήτησε κάτι, αλλά μόνο προσέφερε στους περαστικούς. Νομίζω ότι οφείλουμε να απλώνουμε το χέρι στους συνανθρώπους μας, ειδικά στους πιο ανήμπορους. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε με τις πράξεις μας και στους νεότερους ότι δεν υπάρχει μόνο μαυρίλα, αλλά και αγάπη και αλληλεγγύη. Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα καλύτερη».    

Σχετικά με τον ανταγωνισμό στο επάγγελμα της η ηθοποιός είπε:«Αρκετοί ηθοποιοί, όχι μόνο δεν απλώνουν το χέρι, αλλά βάζουν και τρικλοποδιές στους συναδέλφους τους, γιατί είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό επάγγελμα. Είναι πολύς καιρός που έχω αφήσει στην άκρη αυτά τα συναισθήματα. Ο συναγωνισμός, ναι, με αφορά, γιατί είναι ωραίο να προσπαθούμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Αλλά η ζήλια και ο ανταγωνισμός μού φαίνονται τόσο περιττά, γιατί είναι τόσο μικρή η βόλτα που λέγεται ζωή. Προσωπικά δεν νιώθω ότι απειλούμαι από τους συναδέλφους μου».

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS