ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου»: Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για την απόφαση της και συγκινεί

«Αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να είναι στη μόδα. Όχι οι διακοπές στη Μύκονο».

«Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου»: Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για την απόφαση της και συγκινεί

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών χάρη στην τεράστια επιτυχία της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» στην οποία πρωταγωνιστεί, στον ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού, της ισχυρής μητέρας μίας πλούσιας οικογένειας ψάχνει απεγνωσμένα τον δολοφόνο του γιου της.

Η γνωστή ηθοποιός που έχει ζήσει χρόνια στο Παρίσι και έχει μία ξεχωριστή καριέρα στο θέατρο μίλησε πρόσφατα στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» στην οποία μίλησε για τον ρόλο της, την απήχηση της σειράς, αλλά και για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας μία λεπτομέρεια για εκείνη που ελάχιστοι γνωρίζουν.

«Ναι, φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου,» είπε η Κατερίνα Διδασκάλου, εξηγώντας και τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για αυτή την συγκινητική της κίνηση. «Ο λόγος που το δημοσιοποίησα ήταν γιατί, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να είναι της μόδας τέτοιου είδους πράγματα και όχι οι διακοπές στη Μύκονο».

«Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον ήξερα. Τον έβλεπα πηγαίνοντας στου Φιλοπάππου και ήξερα ότι είναι πολύ εργατικός, νοικοκυρεμένος, ένας άνθρωπος που ποτέ δεν ζήτησε κάτι, αλλά μόνο προσέφερε στους περαστικούς. Νομίζω ότι οφείλουμε να απλώνουμε το χέρι στους συνανθρώπους μας, ειδικά στους πιο ανήμπορους. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε με τις πράξεις μας και στους νεότερους ότι δεν υπάρχει μόνο μαυρίλα, αλλά και αγάπη και αλληλεγγύη. Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα καλύτερη».

Σχετικά με τον ανταγωνισμό στο επάγγελμα της η ηθοποιός είπε:«Αρκετοί ηθοποιοί, όχι μόνο δεν απλώνουν το χέρι, αλλά βάζουν και τρικλοποδιές στους συναδέλφους τους, γιατί είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό επάγγελμα. Είναι πολύς καιρός που έχω αφήσει στην άκρη αυτά τα συναισθήματα. Ο συναγωνισμός, ναι, με αφορά, γιατί είναι ωραίο να προσπαθούμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Αλλά η ζήλια και ο ανταγωνισμός μού φαίνονται τόσο περιττά, γιατί είναι τόσο μικρή η βόλτα που λέγεται ζωή. Προσωπικά δεν νιώθω ότι απειλούμαι από τους συναδέλφους μου».

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.