Η Μαριάννα Τουμασάτου σε νέα τηλεοπτική εμφάνισή της, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show», μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου αλλά και για τη συνάντησή της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, παλιό συνεργάτη, στη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, «Η φωτογραφία της ζωής μου».

Ως παιδί, ήταν ένα αγοροκόριτσο, που του άρεσε να παίζει ποδόσφαιρο, όπως είπε. Παρακολουθώντας άλλωστε και τον αδερφό της με τις παρέες του, έβλεπε πώς αντιμετώπιζαν τα κορίτσια και ήθελε να το αποφύγει για την ίδια. «Μεγάλωσα σε μια εποχή που τα κορίτσια τα κανιβάλιζαν λίγο, αποφάσισα να μην κανιβαλιστώ» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

«Μεγάλωσα σε μια εποχή που τα κορίτσια τα κανιβάλιζαν λίγο, αποφάσισα να μην κανιβαλιστώ»

Σε αναφορά του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Γιώργο Καπουτζίδη, που γνωρίζει εκ των προτέρων πώς θα σχολιαστεί στα social media, και για την αλλαγή νοοτροπίας που πρέπει να έρθει, σε σχέση και με τις πρόσφατες αποκαλύψεις στο θέατρο, είπε: «Τον Γιώργο τον εκτιμώ βαθιά, γιατί θεωρώ ότι η ψυχή του είναι τόσο καθαρή και τόσο πρωτοπόρα, που εγώ τον θαυμάζω, παρόλο που δεν έχουμε κάνει πολλή παρέα». 

Η Τουμασάτου πρόσθεσε: «Άλλο να γράψεις αποκάτω [από μια ανάρτηση] ένα κείμενο μιλώντας χυδαία. Αλλά τώρα οι συμπεριφορές απέναντι στα κορίτσια, που κλειδώσανε πόρτες, που ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο, εκμεταλλευόμενοι δε και το νεαρό της ηλικίας τους… Γιατί αν το κάνεις σε μια γυναίκα μεγαλύτερη, υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει. Όταν έχεις ένα πιτσιρίκι 22-25 χρονών και του κλειδώνεις την πόρτα… Του κλειδώνεις την πόρτα;! Τι είπες τώρα; Πρέπει να αντιμετωπιστούν με πολύ αυστηρό τρόπο αυτοί οι άνθρωποι. Γιατί δεν είναι μια κακή στιγμή, όπου είχες πιεί και ήσουν λίγο “τσίου”».

«Πρέπει να αντιμετωπιστούν με πολύ αυστηρό τρόπο αυτοί οι άνθρωποι. Γιατί δεν είναι μια κακή στιγμή, όπου είχες πιεί και ήσουν λίγο “τσίου”».

Για τη συνάντησή της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη στην εκπομπή της, «Η φωτογραφία της ζωής μου», σχολίασε πως τη συγκίνησε γιατί γνωρίζονται από παλιά: «Ήταν 11 χρονών όταν γνώρισα τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Κυνηγιόμασταν στο πλατό, έλεγε αυτός για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και μετά διαβάζαμε μαθηματικά, γραμματική. Στα “Φτερά του έρωτα”, και μετά ξαναπαίξαμε στη “Βέρα στο δεξί”. Έχει καλή ψυχή, αντρίκια».

Δείτε τα αποσπάσματα της συνέντευξης:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex
 

TAGS