Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη για τα πρώτα βήματα της στον χώρο της υποκριτικής. Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ERT «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν από αρκετά χρόνια επί σκηνής. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, στην αρχή της καριέρας της υπέστη κρίση πανικού, όμως κατάφερε σύντομα να το ξεπεράσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Έχω πάθει κρίση πανικού πάνω στην σκηνή» είπε η ηθοποιός εξηγώντας στην συνέχεια πως αντιμετώπισε την κρίση αυτή καθώς πρωταγωνιστούσε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τα κόκκινα Φανάρια». «Ήμουν πολύ νέα στην δουλειά και παθαίνω ένα πατατράκ. Άρχισα να τρέμω, να νιώθω ότι δεν έχω αέρα. Νόμιζα ότι όλοι βλέπουν τι μου συμβαίνει. Σταμάτησα ξαφνικά να κάνω κινήσεις. Έλεγα μηχανικά τα λόγια μου και σκεφτόμουν ότι όλοι με δείχνουν και λένε πόσο χάλια είμαι. Είναι αυτό που τα ακούς όλα μεγάλα μέσα στον κεφάλι σου. Οι κρίσεις αυτές κράτησαν μια περίοδο» περιέγραψε η Σμαράγδα Καρύδη, τονίζοντας πως γενικά δεν υποφέρει από κρίσεις πανικού στην ζωή της.

Ήμουν πολύ νέα στην δουλειά και παθαίνω ένα πατατράκ. Άρχισα να τρέμω, να νιώθω ότι δεν έχω αέρα. Νόμιζα ότι όλοι βλέπουν τι μου συμβαίνει. Σταμάτησα ξαφνικά να κάνω κινήσεις. Έλεγα μηχανικά τα λόγια μου και σκεφτόμουν ότι όλοι με δείχνουν και λένε πόσο χάλια είμαι. Είναι αυτό που τα ακούς όλα μεγάλα μέσα στον κεφάλι σου

Μετά την λήξη της παράστασης, η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα αποκάλυψε στο υπόλοιπο καστ τι ακριβώς συνέβη επί σκηνής, αναφέροντας μάλιστα πως μετά το περιστατικό συνήθιζε να κουβαλάει μαζί της στο καμαρίνι λίγο αλάτι καθώς πίστευε πως έχει υπόταση. «Κάποιος είπε ότι μου έπεσε η πίεση και για αυτό το έπαθα. Επειδή δεν ήθελα να παίρνω συνεχώς φάρμακα, κουβαλούσα μαζί μου αλάτι. Ήταν μια παράνοια» είπε με χιουμοριστική διάθεση η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS