Και οι δύο γονείς της την έχουν προικίσει με τα γονίδια της ομορφιάς. Η 8χρονη Αριάδνη, λοιπόν, κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, δεν θα μπορούσε παρά να εξελιχθεί σε ένα πολύ γλυκό και χαριτωμένο κοριτσάκι, όπως επιβεβαιώνει και η νέα φωτογραφία που ανέβασαν οι περήφανοι γονείς, από τα γενέθλιά της.

«Να είναι η ζωή σου πάντα φωτεινή & ανέφελη σαν το χαμόγελό σου! Χρόνια σου πολλά, Πριγκίπισσά μου!» έγραψε στη λεζάντα ο Ρουβάς, το χαμόγελο του οποίου φαίνεται να έχει πάρει και η ίδια, αν και τα χαρακτηριστικά της μάλλον αποτελούν μείγμα και από τους δύο γονείς.

Το ζευγάρι μένει με τα τέσσερα παιδιά του μόνιμα στον Νέο Βουτζά, σε ένα σπίτι που θυμίζει αγρόκτημα ή αγροτουριστικό ξενώνα υψηλής αισθητικής, όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες που μοιράζεται η οικογένεια στα social media.

Γωνιές οικογενειακής ζεστασιάς, πλάι στο μεγάλο τζάκι ή τη βιβλιοθήκη, συνυπάρχουν με εικόνες από τη φύση, στον κήπο με το μποστάνι και το θερμοκήπιο, αλλά και στιγμιότυπα καλής ζωής όπου ωστόσο η πολυτέλεια δεν δείχνει υπερβολική, όπως στην πισίνα. Υποδομές σαν το γυμναστήριο επιβεβαιώνουν την αγάπη της οικογένειας για την άσκηση. Την τιμητική της έχει, πάντως, η κουζίνα, όπου και η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν φωτογραφηθεί να μαγειρεύουν

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Αριάδνης Ρουβά από τα γενέθλιά της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

TAGS