Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου και του «Ενώπιος Ενωπίω» η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της απώλειας του πατέρα της όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί. «Ήμουν αγοροκόριτσο» είπε στον παρουσιαστή. «Έχασα τον πατέρα μου μικρή, δέκα χρονών».

«Με έναν αυτόματο τρόπο διάβασα ότι έσβησες τις μνήμες πριν από τον χαμό του» σχολίασε ο Χατζηνικολάου και η ερμηνεύτρια συμφώνησε, προσθέτοντας: «Κανείς δεν ξέρει πώς δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής. Απλώς τα ξέχασα και θύμωσα και πέρασα μια δύσκολη εφηβεία με αφορμή αυτό». Ο Χατζηνικολάου συμπέρανε: «Ήταν επομένως μια απώλεια που σφράγισε τα παιδικά σου χρόνια». «Έτσι», απάντησε εκείνη. 

«Θύμωσα και πέρασα μια δύσκολη εφηβεία με αφορμή αυτό»

Η Αρβανιτάκη στη συνέχεια διευκρίνισε τα εξής: «Ο πατέρας μου είναι ένα πρόσωπο το οποίο δεν θυμάμαι. Έλειπε και στο εξωτερικό αρκετά, οπότε δεν ήταν ότι μέχρι τα δέκα μου ήμασταν μαζί. Η παρουσία του δίπλα μου δεν ήταν συχνή. Θυμάμαι [όμως] τον τελευταίο καιρό, που είχε αρρωστήσει και του διάβαζα εφημερίδα, δεν μπορούσε να διαβάσει, είχε διπλωπία».

Η ίδια πρόσθεσε ότι η μητέρα της δεν ήταν ικανοποιημένη, αρχικά, με την επιλογή της καριέρας της, αλλά σήμερα αισθάνεται περήφανη. Την ίδια γραμμή, πιστεύει, θα ακολουθούσε και ο πατέρας της, αν ήταν ακόμα εν ζωή.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: Glomex 
 

TAGS