Η Ράνια Τζίμα προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλώντας ανοιχτά στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» για ζητήματα τόσο προσωπικής φύσεως, όσο και για την επαγγελματική της καριέρα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, εξήγησε πως ο χώρος εργασίας της απαιτεί κόπο και προσπάθεια, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτο στρες σε ορισμένες περιπτώσεις.

 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, εξαιτίας ενός αυτοάνοσου, το οποίο προκλήθηκε απο το άγχος, έχασε την ακοή της απο το ένα αφτί, γεγονός που δεν την εμπόδισε, ωστόσο, να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά. «Κάποια στιγμή λόγω άγχους έχασα την ακοή μου από το ένα αφτί μου εντελώς. Όταν έπαθε το μεγάλο οικονομικό κρασάρισμα η Κύπρος, εγώ έκανα τότε υπουργείο ανάπτυξης. Ήμουν μόνη μου τότε και ξύπνησα ένα πρωί και διαπίστωσα ότι δεν ακούω από το ένα αυτί. Νόμιζα έχει μπει νερό. Πόνο δεν είχα κανένα, συνέχισα να δουλεύω, περνούσαν οι μέρες κι εγώ κουφή εντελώς. Ο πόνος σε κινητοποιεί θα σε στείλει στο γιατρό, αυτό ήταν ένα βουβό πράγμα. Επισκέφθηκα γιατρό μετά από 15 ημέρες. Κάνουμε το ακουόγραμμα και μου λέει “εσείς δεν ακούτε καθόλου”. Μου είπε πως η βλάβη ήταν μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Έκανα αγωγή, κάτι λίγο κερδίσαμε. Ένα 20% περίπου και η ζωή συνεχίζεται. Το ακουστικό νεύρο καταστράφηκε. Ήταν νευρολογικής φύσης το πρόβλημα και θα μπορούσε να με είχε χτυπήσει στο μάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Η Ράνια Τζίμα μεταξύ άλλων μίλησε και για την σχέση που έχει αποκτήσει με την 5χρόνη κόρη της, Ελένη, η οποία κατάφερε, μέσα απο το δέσιμο τους, να την πείσει πως είναι έτοιμη να αποκτήσει και δεύτερο παιδί. «Η Ελένη είναι πέντε ετών και κοιμάται ακόμη μαζί μας, οπότε ξυπνάω και το παιδί είναι πάνω μου. Το πρωί ετοιμάζω την Ελένη και ταυτόχρονα ενημερώνομαι και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Το ρόλο του αυστηρού τον έχει αναλάβει ο Γαβριήλ, εγώ δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με την Ελένη και η κόρη μου είναι προσκολλημένη στη μαμά της. Η Ελένη με έπεισε να θέλω να αποκτήσω κι άλλο παιδί», εξηγεί.

 

Η δημοσιογράφος επισήμανε πως η απουσία της μητέρας της, της κόστισε ιδιαίτερα και παλεύει αρκετά ώστε να ξεπεράσει το θλιβερό αυτό γεγονός, παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τον θάνατό της. «Παρόλο που πέρασαν πολλά χρόνια από την απώλεια της μητέρας μου, δυσκολεύομαι να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη. Στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη νιώθω την παρουσία της ακόμη και τη μυρωδιά της και όλο αυτό με ζορίζει. Σε όλους τους σταθμούς της ζωής μου σκέφτομαι γιατί δεν είναι εδώ η μητέρα μου που με αγαπούσε μέχρι το τέλος του κόσμου. Το πάλεψα με όλους τους τρόπους: μόνη, με φίλους, με συγγενείς και με ψυχανάλυση σε ψυχίατρο για αρκετά χρόνια, με βοήθησε πολύ».

 

Δείτε την συνέντευξη εδώ: 

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS