Μια φωτογραφία από τα παλιά αλλά με δυνατό μήνυμα επέλεξε να ανεβάσει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον λογαριασμό της στο Instagram, για ένα ζήτημα που κινητοποιεί αλλά και διχάζει τις γυναίκες, αυτό του θηλασμού. Γι’ αυτό, όπως σπεύδει να διευκρινίσει στην αρχή του συνοδευτικού κείμενου: «Να κάνω σαφές πως το κείμενο είναι καθαρά εμπειρικό και δεν έχει στόχο να κρίνει κανένα, παρά να ενθαρρύνει, να ενημερώσει και να κατευθύνει ελαφρώς μια γυναίκα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα μωρό».

Στη νέα ανάρτηση εμφανίζεται να θηλάζει το μωρό της και όπως εξηγεί: «Η φωτογραφία που επέλεξα να ανεβάσω είναι για μένα πολύ σημαντική και ελπίζω να γίνει και για σας. Στη φωτογραφία αυτή λοιπόν, μόλις έχω επιστρέψει από την παράσταση που έπαιζα κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη. Επειδή το μωρό μου ήταν μόλις 3 μηνών, ταξιδεύαμε μαζί κάθε εβδομάδα για 3 περίπου μήνες για να μην κόψω το θηλασμό.

»Κάθε βράδυ λοιπόν που επέστρεφα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου από τη δουλειά, έβγαζα γάλα με το θήλαστρο για να έχει το μωρό μου να πιει όταν εγώ έλειπα στη δουλειά. Εδώ να σημειώσω πως έβγαζα γάλα και κατά τη διάρκεια της παράστασης για να μπορέσω να συμπληρώσω τα απαραίτητα ml.

»Σε αυτή τη φωτογραφία η μικρή μου ξύπνησε τη στιγμή που έβγαζα γάλα με το θήλαστρο κι έτσι τη θήλασα καθώς ταυτόχρονα ετοίμαζα και το γεύμα της για την επόμενη νύχτα. Αυτό είναι αγάπη για μένα».

Η 43χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον ροκ μουσικό Φώτη Μπερνάντο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 4χρονη Λυδία και τη 2χρονη Ηλέκτρα. Η ίδια είναι επίσης παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, μέλος του συγκροτήματος Mama Sings Fire, ενώ αυτή την περίοδο τη βλέπουμε στην εκπομπή «The Booth».

Δείτε τη νέα της ανάρτηση για τον θηλασμό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS