Όταν η αγαπημένη φωνή της Ελλάδας, η τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης παρευρίσκονται στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να μαγνητίσει με την αυθεντικότητα και την ουσία του.

Το θεατρικό «Χειρόγραφο», ένα μονόπρακτο γραμμένο από την ίδια τη Χαρούλα και σκηνοθετημένο από τον Γιώργο, στάθηκε αφορμή για τη γνωριμία τους και έτσι η σχέση που ξεκίνησε ως δημιουργού και Μούσας, εξελίχθηκε στην πορεία σε σχέση εκτίμησης και φιλίας.

Η Χάρις Αλεξίου περιγράφει πώς ένιωσε την πρώτη φορά που ανέβηκε σε θεατρικό σανίδι και τι ήταν αυτό που την ώθησε να το τολμήσει. Ακόμη, μιλάει για τη φετινή χρονιά-ορόσημο για την ίδια, καθώς συμπληρώνει πενήντα χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι και κάνει έναν απολογισμό με τους σπουδαιότερους σταθμούς της καριέρας της και τις μεγαλύτερες εμπειρίες της. Τέλος, μιλάει για την απουσία των γονιών της, για έρωτες αλλά και για το πώς άλλαξε η ζωή της όταν έγινε η ίδια μητέρα.

Από την άλλη, ο Γιώργος Νανούρης, ο οποίος δεν σταματά να μας εκπλήσσει με καθετί με το οποίο καταπιάνεται, μιλάει για την τεράστια επιτυχία της παράστασης «Κατερίνα» και πώς εκείνη άλλαξε τη ζωή του, για το ποια ιδιότητα προτιμά -αυτή του σκηνοθέτη ή του ηθοποιού- το ρόλο που παίζει η Τέχνη στην καθημερινότητά του, περιγράφει φοβίες και όνειρα, ενώ δίνει και τις πρώτες πληροφορίες γύρω από την επόμενη συνεργασία του με τη Χαρούλα Αλεξίου.

«Πάρα πολλές φορές έχω αμφισβητήσει αυτό που κάνω, γιατί πάρα πολλές φορές έχω βάλει τον εαυτό μου να τον συγκρίνω με κάποιον άλλο» αποκάλυψε, μέσα σε όλα, η Χάρις Αλεξίου στην κουβέντα με τον καλό της φίλο, Γιώργο Νανούρη. «Έβλεπα την Μαρινέλλα τις προάλλες… Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να υπάρχει μόνη της».

Όταν ο Γιώργος Νανούρης θύμισε στην αγαπημένη ερμηνεύτρια τη σύνδεση με την υποκριτική, εκείνη με χαμόγελο πρόδωσε πως «ερωτεύτηκα και τα παράτησα. Δεν προλάβαινα. Και τραγουδούσα. Πότε θα τον έβλεπα τον άνθρωπο». 

«Όταν έγινα μάνα είπα ότι δεν επιτρέπεται από εδώ και πέρα να μην είμαι καλά. Δηλαδή καμία μαύρη σκέψη, όλα γίνονται στη ζωή, όλα μπορείς να τα περάσεις και τώρα που έχεις αυτό το πλάσμα οφείλεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να ‘σαι καλά» είπε μέσα στην κουβέντα η Χάρις Αλεξίου.

Δείτε ολόκληρη την κουβέντα:

Πηγή/ Φωτό: ert.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS