0
SHARES

Οι μεγάλοι φανς των Friends έχουν εκδηλώσει πολλές φορές τον ενθουσιασμό τους μπροστά στην ιδέα ενός πιθανού reunion των αγαπημένων τους τηλεοπτικών ηρώων, που μας έκαναν 10 ολόκληρα χρόνια παρέα στην μικρή οθόνη, ταυτίστηκαν όσο λίγοι με την έννοια της πιο βαθιάς φιλιάς, αλλά και της πλάκας, και τελικά είδαν τις καριέρες τους να εκτινάσσονται και στην αληθινή ζωή.

Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που αντιδρούν κάπως στη φήμη που ακούγεται όλο πιο έντονα τον τελευταίο καιρό (άλλωστε και η ίδια η Άνιστον παραδέχθηκαν πως όλοι λίγο πολύ είναι έτοιμοι και ψημένοι για το sequel), σκεπτόμενοι ότι δεν υπάρχει και πολύ νόημα σε μία ενδεχόμενη συνέχεια της ιστορίας, υποστηρίζοντας πώς το στόρυ καλώς τελείωσε όταν και όπως τελείωσε.

Σε όποια κατηγοριά από τις δύο κι αν ανήκεις πάντως ένα πράγμα δεν γίνεται να αμφισβητήσεις. Ότι αυτοί οι ρόλοι σημάδεψαν ανεπιστρεπτί τους ανθρώπους που τους υποδύθηκαν και είναι λογικό ο πειρασμός να παραμένει πάντα εκεί, ζωντανός. Να θέλεις να επιστρέψεις εκεί απ' όπου ξεκίνησες, γενόμενος από την αρχή, έστω και για λίγο, ο άντρας ή το κορίτσι στο οποίον ή στην οποία οφείλεις τα μισά απ' όσα είσαι σήμερα. 

Και επιπλέον δεν είναι μυστικό πως από την Τζένιφερ Άνιστον μέχρι την κολλητή της Κόρτνεϊ Κοξ και από τον Μάθιου Πέρι μέχρι τον Ματ Λε Μπλανκ τα ποσά που κέρδισαν οι έξι πρωταγωνιστές των Friends είναι από τα μεγαλύτερα που πληρώθηκαν ποτέ για μία τηλεοπτική σειρά. Οι αστέρες των Φιλαρακίων ξεκίνησαν λαμβάνοντας 25.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο της πρώτης σεζόν, πληρώθηκαν 100.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο στην τρίτη σεζόν και τελικά έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν και να πάρουν το αστρονομικό ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων (το μεγαλύτερο ποσό που πληρώθηκε ποτέ για ένα επεισόδιο των 30 μόλις λεπτών) για την 10η και τελευταία σεζόν, την οποία το τηλεοπτικό κοινό περίμενε με κομμένη την ανάσα.

Φαντάσου τι ποσά θα πέσουν στο τραπέζι αν το reunion γίνει πραγματικότητα.

Oι έξι πρωταγωνιστές στο κλασικό συντριβάνι των τίτλων αρχής της σειράς με απόλυτα 90's λουκ στιλιστικά, το οποίο εύκολα θα μπορούσε να φορεθεί και σήμερα.

Σε αυτό το κλίμα και με τους φανατικούς θαυμαστές να περιμένουν εξελίξεις, η βρετανική εφημερίδα Independent υποστηρίζει πως γνωρίζει, αναφερόμενη σε πηγές της παραγωγής, πόσα είναι τα χρήματα που κερδίζουν σήμερα οι έξι πρωταγωνιστές των Friends αποκλειστικά και μόνο από τις επαναλήψεις της σειράς σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, λοιπόν,  η Warner Bros που έχει τα δικαιώματα προβολής του σήριαλ κέρδισε πέρισυ περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια από τις επαναλήψεις της σειράς, κάτι που με πρόχειρους υπολογισμούς -κι αν αφαιρέσουμε τα τεράστια ποσά που κρατάει η ίδια η εταιρία παραγωγής - απέφερε στους ηθοποιούς 20 εκατομμύρια δολάρια για μία μόλις χρονιά. 20 εκατομμύρια στον καθένα εννοούμε.

Και ίσως αν όντως έχεις ένα τέτοιο σίγουρο, έξτρα εσόδημα σε ετήσια βάση η ιδέα της επανασύνδεσης να φαντάζει ακόμα περισσότερο παράλογη. Οι συναισθηματικοί λόγοι εξαιρούνται. 

Οι αστέρες των Friends ξεκίνησαν λαμβάνοντας 25.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο της πρώτης σεζόν, πληρώθηκαν 100.000 δολάρια για κάθε επεισόδιο στην τρίτη σεζόν

Με πληροφορίες από την Independent.

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS