Ακόμα και αν δεν είμαστε ιδιαίτερα σχολαστικοί με τα μέτρα ασφαλείας στην πανδημία, βλέποντας εικόνες όπως αυτή που ανέβασε η Αλίσα Μιλάνο στο λογαριασμό της στο Instagram και διαβάζοντας την προσωπική μαρτυρία της από τον νέο κορονοϊό νιώθουμε την επιθυμία να τη φορέσουμε και να μην την ξαναβγάλουμε καθόλου μέχρι το τέλος της πανδημίας.

Η 47χρονη Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σειρά φαντασίας «Οι μάγισσες», νόσησε με COVID-19 τον Μάρτιο και για δύο εβδομάδες, όπως περιγράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας της, ένιωσε τόσο άρρωστη «όσο δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά. Τα πάντα πονούσαν. Έχασα την όσφρησή μου. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας καθόταν πάνω στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, δεν μπορούσα να κρατήσω την τροφή στο στομάχι μου. Έχασα 4 κιλά μέσα σε δύο εβδομάδες. Ήμουν σε κατάσταση σύγχυσης. Είχα δέκατα. Και οι πονοκέφαλοι ήταν ανυπόφοροι, βασικά είχα όλα τα συμπτώματα της COVID».

Η Μιλάνο συνέχισε γράφοντας ότι η διάγνωση δεν ήταν τόσο απλή:

«Τέλος Μαρτίου έκανα δύο τεστ κορονοϊού και τα δύο βγήκαν αρνητικά. Αφού πέρασα τους τελευταίους 4 μήνες με επίμονα συμπτώματα όπως ναυτία, στομαχικές διαταραχές, διαταραχές περιόδου, τρέμουλο, δύσπνοια, ανύπαρκτη βραχυπρόθεσμη μνήμη και γενική κακουχία, πήγα και ένα ένα τεστ αντισωμάτων. Βγήκα ΘΕΤΙΚΗ. Νόσησα με COVID-19. Θα ήθελα απλά να γνωρίζετε ότι το σύστημα των διαγνωστικών μας τεστ είναι ελαττωματικό και δεν γνωρίζουμε τα ακριβή νούμερα. Θα ήθελα επίσης να ξέρετε ότι αυτή η ασθένεια δεν είναι απάτη. Νόμισα ότι πεθαίνω. Ένιωσα σαν να πεθαίνω. Θα δωρίσω πλάσμα αίματος με την ελπίδα να σώσω κάποια ζωή. Σας παρακαλώ, φροντίστε τον εαυτό σας. Πλύνετε τα χέρια σας, φορέστε μάσκα και κρατήστε αποστάσεις. Δεν θέλω κανένας να νιώσει όπως εγώ. Να είστε καλά. Σας αγαπώ όλους (εντάξει, ίσως όχι τα τρολ, μόνο τους καλούς ανθρώπους.)

Διαβάστε την ανάρτηση της Αλίσα Μιλάνο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS