Το podcast της Michelle Obama κυκλοφόρησε επίσημα και ξεκίνησε με έναν πολύ ιδιαίτερο επισκέπτη: τον σύζυγο της πρώην Πρώτης Κυρίας, τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Barack Obama. Παρόλο που το The Michelle Obama Podcast υπόσχεται να εξετάσει διαφορετικών ειδών σχέσεις, το ζευγάρι δεν εστίασε τόσο πολύ στον 27χρονο γάμο του. Αντιθέτως, έριξε φως στους δεσμούς που είχαν χτίσει με τις κοινότητές τους, οι οποίες ήταν αναπόσπαστο μέρος της ανατροφής και της σταδιοδρομίας τους πολύ πριν περάσουν το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Η ειλικρινής, οικεία συζήτησή τους - πιθανώς ηχογραφημένη στο σπίτι ενώ ήταν σε καραντίνα μαζί - καταγράφει τις γλυκές πτυχές του ζεύγους, τα αστεία και την «αγάπη», αλλά προσφέρει επίσης μια σπάνια ματιά στις «συζητήσεις που έχουμε γύρω από το τραπέζι την ώρα του φαγητού» εξηγεί η Michelle Obama.

Στο πρόσωπο του Obama, η Michelle είδε τις ίδιες αξίες με τις οποίες είχε ανατραφεί και η ίδια από τους πρεσβύτερούς τους - η αίσθηση της κοινότητας και της αλληλεγγύης ήταν μερικές από αυτές. «Ξέρεις τον πυρήνα όσων έχεις κάνει πολιτικά, είναι αυτό που ξέρω εγώ για σένα ως άτομο κι ένας από τους λόγους που σε ερωτεύτηκα» είπε η Michelle, ενώ ο σύζυγός της αστειεύτηκε λέγοντας «Δεν ήταν μόνο οι εμφανίσεις μου, λοιπόν. Δεν πειράζει».

Δείτε το τουίτ:

 

 

Πηγή: madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS