Στην Αμερική η ζωή μάλλον θα αργήσει επιστρέψει σε κάποια κανονικότητα. Η μάχη με τον κορονοϊό συνεχίζεται με τις περισσότερες πολιτείες να σημειώνουν ακόμα μεγάλο αριθμό νεκρών και κρουσμάτων καθημερινά. 

Οι celebrities στις H.Π.Α. ήταν οι πρώτοι που παρακίνησαν τον κόσμο να μείνει σπίτι και να τηρήσει στο ακέραιο τα μέτρα προστασίας και συνεχίζουν να το υποστηρίζουν με κάθε τρόπο. Ανάμεσα τους και ο Μπραντ Πιτ που βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του στο όμορφο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, όπου τον εντόπισαν πρόσφατα οι παπαράτσι.

Ο διάσημος ηθοποιός φαίνεται να στέκεται στην είσοδο του σπιτιού του και να συνομιλεί με τον πολύ καλό του φίλου και μπασίστα των Red Hot Chili Peppers, Flea. Ο Flea είναι πάνω στη μηχανή του, ενώ ο Πιτ στέκεται στο πεζοδρόμιο και του μιλάει. 

Οι παπαρατσικές φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail και σε αυτές βλέπουμε τον 56χρονο σταρ με καθημερινή περιβολή, oασυνήθιστα μακριά μαλλιά και με αξύριστο λουκ, ένδειξη ότι έχει κάνει πολύ καιρό να επισκεφθεί κάποιο κομμωτήριο.

Φυσικά όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έκαναν σε χρόνο μηδέν λόγο για το νέο «λουκ καραντίνας» του διάσημου ηθοποιού, ωστόσο, ακόμα και ατημέλητος και αξύριστος ο Μπραντ Πιτ είναι αληθινά υπέροχος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS