Όπως όλα τα καλοκαίρια, η Σμαράγδα Καρύδη, όταν δεν βρίσκεται σε περιοδεία, περνάει τις μέρες της στο αγαπημένο της νησί, μόλις μία ανάσα από την Αθήνα. Την Αίγινα. Εκεί, με τον Θοδωρή Αθερίδη, έχουν φτιάξει ένα εντυπωσιακό εξοχικό, στο οποίο φιλοξενούν πολύ συχνά τους φίλους τους. Άλλωστε, είναι γνωστό πως το διάσημο ζευγάρι διατηρεί πολύ στενές φιλιές με αρκετούς ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Άλκη Κούρκουλο, την Μαρί Κωνσταντάτου και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να βρίσκονται ανάμεσα στους πιο αγαπημένους κολλητούς τους.

Φέτος που η ηθοποιός έκλεισε τα 50 της χρόνια ένα μεγάλο πάρτι ήταν απαραίτητο προκειμένου να γιορτάσει το ζευγάρι με τον κατάλληλο τρόπο το σημαντικό αυτό γεγονός. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους τους σχεδόν ολόκληρη η ελληνική σοουμπίζ, αφού στο νησί του Αργοσαρωνικού βρέθηκαν οι η καλή της φίλη Ελένη Σκουλά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθανασία Σμαραγδή, ο Άλκης Κούρκουλος, η Φωτεινή Αθερίδου με την μητέρα της Ελένη Γκασούκα, ο Θανάσης Αλευράς, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Γιώργος Νανούρης και πολλοί ακόμη.
 

Η Μαρί Κωνσταντάκη με τον Άλκη Κούρκουλο.

Χαρούμενη η Σμαράγδα μετά το γενέθλιο πάρτι της ανέβασε μια φωτογραφία με την καλή της φίλη Ελένη Γκάσουκα και τον σκύλο της, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σέλφι των χτεσινών γενεθλίων. Η Σέλφι η σωστή. Όπως όλη η ζωή καλύτερα να τη μοιράζεσαι. Με αγαπημένους πίσω, σου μπροστά σου, δίπλα σου. Σας ευχαριστώ όλους για τα πολλά μηνύματα και την αγάπη σας. Η αγάπη κι η φιλία είναι δύναμη κι εγώ σήμερα νιώθω Σούπερ γούμαν».
 

Δες στιγμιότυπα από το πάρτι της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα. 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS