Έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 26χρονης Μαράια Ρίντλσπρινγκε και δεν διστάζει να μοιράζεται προσωπικές τους στιγμές στα social media. Ο Γιάννης Αντετονκούμπο από τον χειμώνα του 2016 έχει χαρίσει την καρδιά του στη γλυκιά αθλήτρια, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, αλλά έχει και πολλά κοινά μαζί του.

Η Μαράια έχει τελειώσει το Rice University, έχοντας εξειδίκευση στο Sport Management and Sociology, Minor in Business. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύεται πλέον, καθώς από το 2014 και μετά εργάζεται ως ειδικευόμενη στο NBA και τους Philadelphia 76ers, στον τομέα των Basketball Operations.

Η Μαράια έχει τελειώσει το Rice University, έχοντας εξειδίκευση στο Sport Management and Sociology, Minor in Business

Σημαντικό είναι πως έχει βιώσει και η ίδια τον αθλητισμό για τα καλά, καθώς την περίοδο που βρισκόταν στο κολέγιο ήταν αθλήτρια του βόλεΐ στους Rice Owls. Οπότε τα κοινά του ζευγαριού είναι ακόμα πιο πολλά, κάτι που σίγουρα τους έχει φέρει πιο κοντά.

Σημαντικό είναι πως έχει βιώσει και η ίδια τον αθλητισμό για τα καλά, καθώς την περίοδο που βρισκόταν στο κολέγιο ήταν αθλήτρια του βόλεΐ στους Rice Owls.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο ζουν στο Μιλγουόκι. Λατρεύουν τα ταξίδια και όταν βρίσκουν ελεύθερο χρόνο μπαίνουν σε ένα αεροπλάνο και πετούν για αγαπημένους προορισμούς. Έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές την Ελλάδα, αφού ο Γιάννης θέλει να της δείξει τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και να της μάθει τον πολιτισμό και την κληρονομιά της χώρας μας.

Δείτε ένα παλιότερο βίντεό τους:

Πηγή: Secret/Παραπολιτικά – Σπυριδούλα Τριάντου

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS