ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Έμεινα μακριά από τις καταχρήσεις». Η 74χρονη Zάκλιν Σμιθ εξηγεί πώς ο χρόνος δεν την ακούμπησε

Οι Άγγελοι του Τσάρλι, η δουλειά της, η μάχη με τον καρκίνο του μαστού και τα πολλά (πάρα πολλά) εκατομμύρια δολάρια.

«Έμεινα μακριά από τις καταχρήσεις». Η 74χρονη Zάκλιν Σμιθ εξηγεί πώς ο χρόνος δεν την ακούμπησε

Tα χρόνια που έχουν περάσει από την εποχή που η Ζακλίν Σμιθ ήταν ένας από τους καυτούς, υπέροχους και δυναμικούς Άγγελους του Τσάρλι μοιάζουν να έχουν περάσει από πάνω της χωρίς να την ακουμπήσουν, καθώς αυτή ποζάρει με λάγνο βλέμμα στον φακό έξω από την υπερπολυτελή της έπαυλη στο Λος Άντζελες.

H 74χρονη ηθοποιός που έγινε σούπερ σταρ όταν πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική επιτυχία «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» συνεχίζει να είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στο Χόλιγουντ, μία αληθινή καλλονή χωρίς ηλικία έτσι όπως ανεμίζει τα μακριά, ξανθά, πλέον, μαλλιά της στην πρόσφατη συνέντευξη της στη βρετανική DailyMail.

Η Σμιθ που ήταν η μοναδική ηθοποιός που παρέμεινε στην διάσημη σειρά και για τις πέντε σεζόν που αυτή προβαλλόταν στην μικρή οθόνη, συνέχισε την καριέρα της στη σόουμπιζ ως η «βασίλισσα των μίνι σειρών» πρωταγωνιστώντας σε πολλές τηλεοπτικές ταινίες και παραγωγές, έχοντας υποδυθεί ακόμα και την Τζάκι Κένεντι και κερδίζοντας πολλά τηλεοπτικά βραβεία.

Σήμερα, η πανέμορφη Ζακλίν ασχολείται κυρίως με την πολύ πετυχημένη επιχείρηση ρούχων την την οποία λάνσαρε το 1985, όταν ξεκίνησε να προμηθεύει με τις δικές της συλλογές ρούχων μερικά από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα στην Αμερική. Από την άλλη η προσωπική της ζωή υπήρξε ιδιαίτερα θυελλώδης. Η Σμιθ έχει παντρευτεί 4 φόρες και έχει αποκτήσει δύο παιδία λίγο πριν μπει στα 40. «Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που δημιουργούν πολύ χάος τριγύρω τους,» θα εξομολογηθεί στη συνέντευξη της.

«Έμεινα μακριά από τις καταχρήσεις». Η 74χρονη Zάκλιν Σμιθ εξηγεί πώς ο χρόνος δεν την ακούμπησε
Η Σμιθ που ήταν η μοναδική ηθοποιός που παρέμεινε στην διάσημη σειρά και για τις πέντε σεζόν που αυτή προβαλλόταν στην μικρή οθόνη, συνέχισε την καριέρα της στη σόουμπιζ ως η «βασίλισσα των μίνι σειρών» πρωταγωνιστώντας σε πολλές τηλεοπτικές ταινίες και παραγωγές.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη έκπληξη είναι το γεγονός ότι παρά τις δεκαετίες καριέρας της στην αμερικανική σόουμπιζ η Σμιθ λέει πως ακόμα και σήμερα δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό της στις φωτογραφίες ή στο μόνιτορ της κάμερας. «Νιώθω πάρα πολύ άβολα να κοιτάζω τον εαυτό μου, είναι πολύ αμήχανο αυτό το πράγμα,» θα πει, πριν πριν αρχίσει μία εκ βαθέων εξομολόγηση για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού.

«Όταν έμαθα τα νέα ρώτησα ένα πράγμα μόνο τον γιατρό "Θα ζήσω για να είμαι κοντά στα,παιδιά μου;" Και εκείνος που είπε πως θα ζήσω 100%. Έκανα επέμβαση και θεραπεία με ακτίνες και είμαι καλά. Το περίεργο είναι πως όλες οι πρωταγωνίστριες των Άγγελων του Τσάρλι αρρώστησαν με καρκίνο. Αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε μήπως είχε κάτι το νερό που πίναμε,» λέει διατηρώντας το χιούμορ της αλλά με μία πίκρα στη φωνή της.

Σήμερα η Ζακλίν Σμιθ είναι εξωφρενικά πλούσια. Ζει σε μία τεράστια έπαυλη στο Χόλιγουντ αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο εντυπωσιακό σπίτι της υπάρχει πλήθος προσωπικού που μοιάζει να απασχολείται ταυτόχρονα σε ένα σωρό δραστηριότητες. Ο κηπουρός κουρεύει το γκαζάν, κάποιος στρώνει ένα τραπέζι, κάποιος καθαρίζει το πάτωμα και κάποιος άλλος τα παράθυρα. Εκείνη μοιάζει με μαέστρο που συντονίζει τα πάντα, ήρεμη, ευγενική και γλυκιά. Όταν ο δημοσιογράφος την ρωτά αν θα μπορούσε να ζήσει άνετα δίχως να δουλέψει ξανά στη ζωή της εκείνη απαντά πως «ναι, αναμφισβήτητα».

Με την κόρη της Spencer Margaret.

«Ωστόσο είμαι φτιαγμένη για τη δουλειά, αν δεν δουλεύω θα τρελαθώ νομίζω,» εξομολογείται ενώ προσπαθεί να απαντήσει στην ερώτηση «Πώς γίνεται ο χρόνος να μην περνάει από πάνω σου;» όσο πιο κουλ και ειλικρινά μπορεί.

Η Σμιθ μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις και παραδέχεται πως έχει κάνει διάφορες θεραπείες με ενέσιμα προϊόντα, αλλά ότι ποτέ δεν έχει βάλει νυστέρι πάνω της. «Το θέμα είναι ότι θέλεις πάντα να μοιάζεις με τον εαυτό σου. Γι' αυτό δεν τόλμησα ποτέ να κάνω μία αληθινή αισθητική επέμβαση. Η διατροφή είναι το κλειδί της νεότητας. Εγώ τρώω πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά, αλλά κάνω και πολύ γυμναστική. Επίσης στη ζωή μου δεν έκανα ποτέ καταχρήσεις. Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Αυτό είναι, λοιπόν λίγο-πολύ το μυστικό μου»,

To σήμα αρχής των Άγγελων του Τσάρλι.

Με πληροφορίες από τη DailyMail

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.