ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έμαθε για το διαζύγιό της μέσα από τα ΜΜΕ

Συμβαίνει και στις πλουσιότερες οικογένειες.

Έμαθε για το διαζύγιό της μέσα από τα ΜΜΕ

Ένα ακόμα διαζύγιο πρόκειται να προστεθεί στις λίστες των πιο ακριβοπληρωμένων χωρισμών, καθώς όπως έγινε γνωστό ο δισεκατομμυριούχος Τζον Πόλσον και η σύζυγός του Τζένη Πόλσον τερματίζουν τον γάμο τους. Την δύσκολη αυτή απόφαση, δεν θα λέγαμε πως πήραν και τόσο απο κοινού, αφού ο «λύκος» της Wall Street υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, με την σύζυγό του να μαθαίνει τα κακά μαντάτα μέσα από δημοσιεύματα του τύπου.

Κοντινή πηγή της οικογένειας δήλωσε στην Page Six πως η κυρία Πόλσον είναι συντετριμμένη που δεν ενημερώθηκε απο τον σύζυγο της ότι κατέθεσε χαρτιά διαζυγίου στο δικαστήριο της Suffolk County της Νέας Υόρκης, στα τέλη του περασμένου μήνα. «Ο Τζον δεν της το είπε ποτέ. Δεν είχε ιδέα ότι σχεδίαζε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Διαπίστωσε την απόφαση για το διαζύγιο, όταν η Page Six δημοσίευσε την εν λόγω ιστορία. Ποτέ πριν δεν είχαν συζητήσει επί του θέματος», εξηγεί η πηγή στο μέσο ενημέρωσης.

«Ο Τζον δεν της το είπε ποτέ. Δεν είχε ιδέα ότι σχεδίαζε να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Διαπίστωσε την απόφαση για το διαζύγιο, όταν η Page Six δημοσίευσε την εν λόγω ιστορία. Ποτέ πριν δεν είχαν συζητήσει επί του θέματος», εξηγεί η πηγή στο μέσο ενημέρωσης.

Και ενώ θα σκεφτόμασταν πως τίποτα χειρότερο δεν θα μπορούσε να βρει την ανυποψίαστη Πόλσον, ένα ακόμα απρόσμενο χτύπημα ήρθε στην πόρτα της. To περιοδικό Page Six, έπειτα απο τα δημοσιεύματα περί διαζυγίου, γνωστοποίησε τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και στην σύζυγο του 65χρόνου μεγιστάνα, τον «κρυφό» έρωτα του τελευταίου με μια 33χρόνη διατροφολόγο, ονόματι Αλίνα ντε Αλμέιντα. «Η Τζένη δεν είχε ιδέα για την Αλίνα μέχρι που διάβασε το ρεπορτάζ στην Page Six της New York Post, αντικρίζοντας μάλιστα αντίστοιχες φωτογραφίες. Είναι απίστευτα ταπεινωτικό να υποβάλει τόσο γρήγορα αίτηση διαζυγίου, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή συζήτηση», ανέφερε η πηγή.

«Η Τζένη δεν είχε ιδέα για την Αλίνα μέχρι που διάβασε το ρεπορτάζ στην Page Six της New York Post, αντικρίζοντας μάλιστα αντίστοιχες φωτογραφίες. Είναι απίστευτα ταπεινωτικό να υποβάλει τόσο γρήγορα αίτηση διαζυγίου, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή συζήτηση», ανέφερε η πηγή.

Παρόλο που το ζευγάρι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, οι δύο είχαν συμφωνήσει να δουλέψουν πάνω σε αυτά, προκειμένου να βρεθεί μια χρυσή τομή. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος λόγος ήταν και η αφορμή να περάσουν οικογενειακά την καλοκαιρινή περίοδο μαζί με τις δύο κόρες τους, Ζιζέλ και Ντανιέλ, στο Long Island. Στα τέλη Αυγούστου, το ζευγάρι βρέθηκε στην Αυστρία για να παρακολουθήσει το Φεστιβάλ Μουσικής Σάλτσμπουργκ, κάνοντας μια τρυφερή δημόσια εμφάνιση. Ωστόσο ακριβώς έναν μήνα μετά, ο ηγέτης της Paulson & Co υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Ο Τζον Πόλσον και η Αλίνα ντε Αλμέιντα εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί στις 25 Σεπτεμβρίου στην λίμνη Κόμο, την οποία επισκέφθηκαν προκειμένου να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο. Το «παράνομο» ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία για να παραστεί στον γάμο του διευθυντή της Blackstone Mark, Mofatt και της Βρετανίδας καλλονής Sarah Mintz. Η εμφάνιση αυτή του ζευγαριού ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου του δισεκατομμυριούχου επενδυτή με την Τζένη, η οποία πλέον είναι πλήρως ενημερωμένη και απόλυτη σύμφωνη. Οι δικηγόροι της οικογενείας αναφέρουν, μάλιστα, πως υπάρχει κοινή επιθυμία να γίνουν οι διαπραγματεύσεις εκτός δικαστηρίου, ώστε να τηρηθεί το απόρρητο της οικογενείας.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.