«Δεν νιώθω ακροδεξια» τονίζει σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής η Έλλη Παπαγγελή που προκάλεσε αυτή την εβδομάδα με ανάρτησή της στο Facebook, για το ρατσιστικό συμβάν στον ΗΣΑΠ. 

Η κ Παπαγγελή χαρακτήρισε το «Κεφάλαιο» του Καρλ Μαρξ, βλακείες, τονίζοντας ότι «Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το "Κεφάλαιο" του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το "Φωτιά και Τσεκούρι" του Ευ. Αβέρωφ».

 

 

Όσον αφορά την ανάρτησή της στο Facebook σχετικά με τον υπάλληλο σεκιούριτι του ΗΣΑΠ και την ρατσιστική του συμπεριφορά σε βάρος του μετανάστη, τόνισε «Δεν νιώθω ακροδεξιά. Ανήκω στη λαϊκή Δεξιά και πιστεύω ότι η χώρα μπορεί να αντέξει μόνο ένα ποσοστό λαθρομεταναστών. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες».

Σε ερώτηση τι σκέφτεται όταν ανεβάζει ακραίες αναρτήσεις, η κ Παπαγγελή δήλωσε «Δεν έχω τίποτα στο μυαλό μου. Είμαι ανήσυχο μυαλό και μπορώ να συζητήσω από το Ασφαλιστικό και το ποδόσφαιρο μέχρι τη μόδα και το lifestyle».

 

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση για τον Καρλ Μαρξ ήταν άμεσες και δεν άργησαν να γίνουν δημοφιλές trend στο Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS