Λίγες σειρές μας έχουν κάνει να γελάσουμε τόσο πολύ όσο το «Είσαι το ταίρι μου». Η πετυχημένη σειρά της χρυσής εποχής του Mega προβλήθηκε για πρώτη φορά την 1η Οκτωβρίου του 2001 και έριξε αυλαία το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Μέσα από αυτή αγαπήσαμε την πρωτοεμφανιζόμενη, τότε, Βίκυ Σταυροπούλου, τον Αλέξη Γεωργούλη, την Κατερίνα Λέχου, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο αλλά και τον Άρη Σερβετάλη σε έναν αληθινά απίθανο ρόλο.

Ενας από τους πρωταγωνιστές της σειράς ο γΑλέξης Γεωργούλης, ο οποίος υποδύθηκε τον Σωτήρη, έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, μίλησε στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή λέγοντας ότι εκείνοι την εποχή πολλοί υποστήριζαν ότι πήρε τον ρολο «γιατί κοιμήθηκε με κάποιον κύριο».

Απολαυστικός Αλέξης Γεωργούλης στο «Είσαι το ταίρι μου»:

Καλεσμένος στην εκπομπή του δημοσιογράφου στον Alpha ο διάσημος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους δύσπιστους που δεν τον πίστεψαν τότε και θεώρησαν ότι κοιμήθηκε με κάποιον κύριο για να πάρει τον ρόλο.

Είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Γεωργούλης:

«Η πρώτη γνωστή τηλεοπτική μου δουλειά ήταν το "Είσαι το ταίρι μου". Εκεί όπου έγινε ένα πράγμα που λέω, ωχ τι έγινε τώρα».

Α.Γ.: Πάντα δέχομαι κριτικές. Άλλες έλεγαν πως είχα κερδίσει τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιο κύριο.

Τ.Χ.: Εσείς;

Α.Γ.: Ναι.

Τ.Χ.: Δεν έχει συμβεί όμως αυτό;

Α.Γ.: Όχι, όχι.

Τ.Χ.: Ούτε το ψάρι το ψήνετε από τις δύο πλευρές.

Α.Γ.: Ούτε, ούτε.

 Η εκπομπή θα προβληθεί απόψε στον Alpha.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS