Οι λεπτομερείς περιγραφές της Ζέτα Δούκα, σχετικά με την κακομεταχείρισή της από τον Γιώργο Κιμούλη, στο «Πάμε Δανάη» έχει οδηγήσει, όπως θα ήταν αναμενόμενο, σε μια σειρά αποκαλύψεων και τοποθετήσεων, με τον ίδιο τον ηθοποιό-σκηνοθέτη να υπερασπίζεται τον εαυτό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Αυτό το περιστατικό έφερε στο προσκήνιο ωστόσο και μια παλαιότερη δήλωση που είχε κάνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη, όπου μιλούσε για τη συνεργασία τους, μια τόσο τραυματική εμπειρία ώστε είχε αναγκαστεί να τη διακόψει πρόωρα:

«Σε μια παράσταση δεν ολοκλήρωσα τη σεζόν και έφυγα» είχε πει στην κάμερα. «Στη συγκεκριμένη παράσταση έκανα τρομακτική υπομονή, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε, οπότε έγινε ωραιότατα μια αντικατάσταση. Δύο άτομα ήμασταν, οπότε δεν υπήρχε σωτηρία. Εγώ νομίζω ότι ήμουν άτυχη και ήταν με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Ποτέ δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του, δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θα ‘θελα ούτε να του μιλήσω».

«Ποτέ δεν θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί του, δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θα ‘θελα ούτε να του μιλήσω»

Όπως σχολιάζουν στο «Happy Day», σε μια άλλη συνέντευξη που είχε προηγηθεί είχε επιβεβαιώσει ότι το πρόσωπο για το οποίο μιλούσε ήταν ο Γιώργος Κιμούλης. «Τι τρέχει με τον Κιμούλη; Τον προηγούμενο χειμώνα, λόγω ενός προβλήματος υγείας, δεν μπόρεσες να συνεχίσεις τη συνεργασία σου με αυτόν. Στεναχωρήθηκες;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου, με την Ρουμελιώτη να απαντάει τότε: «Θα έλεγα ότι και πρόβλημα υγείας να μην υπήρχε, δύσκολα θα μπορούσα να συνεχίσω το έργο αυτό με τον κύριο Κιμούλη. Πάντα όταν ξεκινάω κάτι με τις καλύτερες διαθέσεις και μετά τελειώνει για διάφορους λόγους, πάντα με πικραίνει. Δεν θέλω να επεκταθώ, απλώς θέλω να σας πω ότι δεν ταίριαζαν καθόλου οι χημείες μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: NDP
 

TAGS