Ποιο είναι το πρόσωπο πίσω από το πετυχημένο κανάλι Mykonos Live TV; Ποια είναι τα μυστικά του καναλιού αυτού που μας θυμίζει κάτι από τις μεγάλες σελεμπριτοδόξες των 90s; Ο Πέτρος Νάζος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την ιντερνετική τηλεόραση που έκανε ξανά τη Μύκονο κέντρο του καλοκαιρινού κόσμου και σε μία σύντομη συνομιλία -έτρεχε σε κάποιο «λαυράκι» που είχε να βγάλει-, μας συστήθηκε.

-Πότε και πώς γεννήθηκε η ιδέα του Μykonos Live TV;
«Η ιδέα του Mykonos Live Tv γεννήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια ως ένα είδος επένδυσης στο παγκόσμιο κανάλι YouTube».

-Ποια νομίζεις ότι είναι η επιτυχία του;
«Η επιτυχία του καναλιού είναι ότι παρουσιάζει αποκλειστικά θέματα με ευχάριστο στην πλειονότητά τους περιεχόμενο, που δεν κατακρίνουν και δεν προσβάλλουν κανέναν».

Ο Πέτρος Νάζος βρίσκεται σε όλα τα σημεία της Μυκόνου, σε όλες της φωλιές διάσημων ταυτόχρονα.

-Πώς καταφέρνεις και είσαι παντού;
«Προσπαθώ να είμαι παντού γιατί μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Για να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα, αρκετές φορές λειτουργώ ως ντετέκτιβ. Μια λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά».

-Ποια είναι τα μυστικά σου όπλα και ποιες είναι οι συνθήκες που δουλεύεις;
«Τα κυριότερα όπλα μου είναι ο επαγγελματισμός και η επιθυμία μου για έγκαιρη ενημέρωση. Είμαι τυπικός, τηρώ το πρόγραμμα που έχω βάλει και με ενδιαφέρει η πρωτιά και η αποκλειστικότητα. Θέλω να είμαι ο πρώτος που δημοσιεύει κάποιο θέμα. Σκοπός μου είναι να διαφημίσω την Μύκονο και την Ελλάδα σε 'Έλληνες και ξένους. Μετά έχω διάφορα σύνεργα (κάμερες, καπέλα κ.ά) που επιστρατεύω για να βγάζω τα θέματα μου».

-Ποιος επώνυμος ή ρεπορτάζ σε δυσκόλεψε;
«Το ποπ είδωλο Αριάνα Γκράντε. Φέτος τον Μάιο ήρθε ινκόγκνιτο στην Μύκονο για δύο μέρες προκειμένου να τραγουδήσει στο γενέθλιο πάρτι γόνου γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Είχα λίγες ώρες στην διάθεσή μου για να μπορέσω να καταγράψω κάποια κίνησή της. Τελικά, με πολλή υπομονή και στρατηγική κατάφερα να την απαθανατίσω σε τρυφερές στιγμές με τον χορευτή-σύντροφό της, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή».

«Θέλω να είμαι ο πρώτος που δημοσιεύει κάποιο θέμα. Σκοπός μου είναι να διαφημίσω την Μύκονο και την Ελλάδα σε 'Έλληνες και ξένους. Μετά έχω διάφορα σύνεργα (κάμερες, καπέλα κ.ά) που επιστρατεύω για να βγάζω τα θέματα μου».

-Ποιος επώνυμος πουλάει πολύ και όταν τον ανεβάζεις γίνεται χαμός;
«Η Lexy Stevens, φωτομοντέλο από την Αυστραλία. Λόγω των πλούσιων προσόντων της, είναι περιζήτητη για αισθησιακές φωτογραφίσεις σε ανδρικά περιοδικά».

-Πες μας κάποιο ευτράπελο που συνέβη, που το θυμάσαι και γελάς.
«Όταν είχα πάει στην Πάρο για να τραβήξω την Μόνικα Μπελούτσι με μπικίνι, τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά. Την προηγούμενη μέρα είχαν πιάσει έναν παπαράτσι και του πήραν την φωτογραφική μηχανή. Μαζί με έναν φίλο μου σκεφτήκαμε να κάνουμε τους γυμνιστές και εγώ έκρυψα την κάμερα κάτω από τα αρμυρίκια. Τελικά, κατάφερα να απαθανατίσω με μαγιό μόνο την Ελληνίδα φίλη της Μπελούτσι, την Δωροθέα Μερκούρη».

-Κι ενώ «παραβιάζεις» προσωπικά δεδομένα κανείς δε θυμώνει μαζί σου...
«Είμαι ευγενικός, ποτέ δεν θέλω να δημιουργώ αντιδράσεις και πάντα σέβομαι την άποψη των άλλων, ειδικά αν δεν τους αρέσει κάποιο βίντεο. Είμαι επαγγελματίας και εργασιομανής. Αφιερώνω πολλές ώρες στο μοντάζ και θέλω να είμαι πάντα πρώτος στην είδηση».

«Η Lexy Stevens, φωτομοντέλο από την Αυστραλία, πουλάει πολύ. Λόγω των πλούσιων προσόντων της, είναι περιζήτητη για αισθησιακές φωτογραφίσεις σε ανδρικά περιοδικά».

Το βίντεο με την Πάρις Χίλτον από το Mykonos Live TV

-Περίγραψε μου την καθημερινότητά σου. Πως μοιάζει η μέρα ενός δαιμόνιου ρεπόρτερ;
«Με το που ξυπνάω, ξεκινάω το μοντάζ και στην συνέχεια στέλνω τα βίντεο στα μέσα που συνεργάζομαι. Κατά τη μία το μεσημέρι, ξεκινάω το κυνήγι διάσημων στις παραλίες. Αργά το απόγευμα γυρίζω στην βάση μου για να μοντάρω και το βράδυ φεύγω ξανά για κάποιο “λαβράκι” στην Χώρα. Αν στο Cavo Paradiso γίνεται πάρτι με κάποιο δυνατό όνομα στα decks, γυρίζω το ξημέρωμα και δεν κοιμάμαι καθόλου».

-Τι θα ήθελες να πεις κλείνοντας;
«Στεναχωριέμαι που δεν υπάρχει πολιτική για τον τουρισμό. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει χωρίς έλεγχο και χωρίς στρατηγική. Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει μια ακριβή χώρα σε ό,τι αφορά τις μεταφορές, την διαμονή, την διατροφή, τους φόρους. Αυτό με φοβίζει, γιατί έτσι καταστρέφουμε το μέλλον μας».

Κι ενώ τους βγάζει τα άπλυτα στη φόρα, οι διάσημοι τον αγαπούν. Εδώ με την Τόνια Σωτηροπούλου.
«Αν στο Cavo Paradiso γίνεται πάρτι με κάποιο δυνατό όνομα στα decks, γυρίζω το ξημέρωμα και δεν κοιμάμαι καθόλου».
TAGS