Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού στην πρωινή εκπομπή του Ant1 «Το πρωινό». Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε τον περασμένο Ιανουάριο, να καταψύξει τα ωάρια της, περιγράφοντας χωρίς δισταγμούς την εμπειρία της, απο την οποία όπως εξηγεί κέρδισε δύο «χαριτωμένες πανάδες».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Τον Ιανουάριο που πέρασε έκανα κατάψυξη ωαρίων. Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό και αν ήξερα ότι είναι τόσο απλό, πιθανό να το είχα κάνει και νωρίτερα. Όλη η διαδικασία κράτησε γύρω στις δέκα μέρες. Έκανα δυο ενέσεις στην κοιλιά, δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Πρήστηκε λίγο η κοιλιά μου αλλά πολύ φυισιολογικά. Το μόνο που τολμώ να πω ότι μου άφησε είναι δύο χαριτωμένες πανάδες από ορμονικό λόγο, οι οποίες στην αρχή με ενοχλούσαν αλλά τώρα ζω πολύ ευτυχισμένη μαζί τους», δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια. 

Πρήστηκε λίγο η κοιλιά μου αλλά πολύ φυισιολογικά. Το μόνο που τολμώ να πω ότι μου άφησε είναι δύο χαριτωμένες πανάδες από ορμονικό λόγο, οι οποίες στην αρχή με ενοχλούσαν αλλά τώρα ζω πολύ ευτυχισμένη μαζί τους», δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια. 

Στην συνέχει της συζήτησης, η Ελισάβετ Σπανού έθεσε τους προβληματισμούς της σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, λέγοντας μάλιστα πως ακόμα έχει ενδοιασμούς για το ζήτημα του εμβολισμού. «Νόσησα από τον κορονοϊό οπότε έχω πιστοποιητικό ακόμα το οποίο με καλύπτει για ένα μήνα. Μετά θα αναγκαστώ να πάρω μια απόφαση. Προσωπικά σαν Ελισάβετ δεν έχω πειστεί ότι αν εμβολιαστώ βοηθάω κάποιον εκτός από το σύστημα υγείας. Παρ’ όλα αυτά αισθάνομαι ότι θα αναγκαστώ και θα το κάνω εάν θέλω να ζήσω φυσιολογικά το επόμενο διάστημα. Φαίνεται ότι υπάρχει σαφής απαγόρευση στην ψυχαγωγία για τους ανεμβολίαστους», εξηγεί η Ελισάβετ Σπανού.

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS