Στη νέα ταινία του Στεφάν Φοενκίνος με τίτλο «Les Fantasmes» («Φαντασιώσεις») πρωταγωνιστούν δύο μεγάλες κυρίες του ευρωπαϊκού σινεμά. Η Μόνικα Μπελούτσι και η Καρόλ Μπουκέ είναι δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές του φιλμ που θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου στους θερινούς κινηματογράφους της Γαλλίας σε μία ιστορία η οποία εστιάζει στις ζωές έξι ζευγαριών και στις πιο κρυφές τους φαντασιώσεις. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Όπως εξηγεί η ίδια η Μπελούτσι μεταξύ αστείου και σοβαρού η συγκεκριμένη ταινία πραγματοποίησε και μία δική της, μεγάλη φαντασίωση αφού υποστηρίζει ότι είπε το ναι στην πρόταση του Φοενκίνος προκειμένου να έχει την ευκαιρία να φιλήσει την Κάρολ Μπουκέ: «Έκανα αυτή την ταινία για να φιλήσω την Μπουκέ», εξομολογείται στις σελίδες του Paris Match. «Μιλάει και χαμογελάει πολύ, αλλά πάντα εκπέμπει αυτό το μυστήριο που με ελκύει τρομερά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν μαζί για τις σελίδες του διάσημου, γαλλικού περιοδικού με το τρυφερό φιλί που δίνουν στο στόμα σε μία από τις φωτογραφίες να αποτελεί τον πιο καυτό και περιγραφικό προάγγελο για την επερχόμενη ταινία τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS