Στις αρχές του προηγούμενου μήνα, η πριγκίπισσα Σαρλίν επιστρέφει στο πριγκιπάτο δέκα μήνες μετά την «αυτοεξορία» της, στην γενέτειρα της Νότια Αφρική. Η πριγκίπισσα του Μονακό έπειτα από ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, φαίνεται πως «εγκατέλειψε» και πάλι το σπίτι της, όπως είχε ανακοίνωσε τότε ο πρίγκιπας Αλβέρτος. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τελευταίου, η πριγκίπισσα χρειαζόταν χώρο και χρόνο προκειμένου να βελτιωθεί πλήρως η υγεία της, αφήνοντας υπονοούμενα πως η σύζυγός του αντιμετωπίζει δυσκολίες ψυχικής φύσεως.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο πατέρας της πριγκίπισσας, Μάικ Γουίτστοκ, μίλησε στο «News24» για την ψυχική κατάσταση της κόρη του. Ο 75χρονος δεν περίμενε ότι δέκα χρόνια μετά τον γάμο της, στον οποίο την είχε συνοδεύσει με συγκίνηση και χαρά, θα ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση. Όπως αποκάλυψε, η κόρη του θα παραμείνει σε νοσηλευτική κλινική μέχρι να αναρρώσει πλήρως, όμως δυστυχώς αδυνατεί να την επισκεφτεί καθώς φοβάται μην επιβαρύνει την υγεία της, λόγω της έξαρσης του Covid-19. «Ούτε εγώ ήθελα να τη μολύνω γιατί είχε τόσες πολλές ιατρικές παρεμβάσεις, είναι πολύ ευάλωτη» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν, επισημαίνοντας στην συνέχεια την ιδιαίτερη σχέση που διατηρεί μαζί της.

«Ούτε εγώ ήθελα να τη μολύνω γιατί είχε τόσες πολλές ιατρικές παρεμβάσεις, είναι πολύ ευάλωτη» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν, επισημαίνοντας στην συνέχεια την ιδιαίτερη σχέση που διατηρεί μαζί της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ο Μάικ Γουίτστοκ, ο οποίος ενθάρρυνε την κόρη του ενώ εκείνη προπονούνταν να γίνει κολυμβήτρια Ολυμπιακών Αγώνων, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η κόρη του θα γίνει καλά. «Γνωρίζοντας πόσο σκληρά προπονούνταν, ξέρω ότι είναι δυνατή και ότι θα τα καταφέρει. Θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή» δήλωσε, αναφέροντας πως επικοινωνούν τακτικά τηλεφωνικώς. Όπως είπε προσπαθεί να επικοινωνεί επίσης σε καθημερινή βάση με τα εγγόνια του, τα έξι ετών δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα, τα οποία παραμένουν στο Μονακό με τον πατέρα τους, όσο η Σαρλίν συνεχίζει τη θεραπεία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS