ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Είχαν πει να μην πετάξουν ποτέ μαζί με το ελικόπτερο». Ο Κόμπι και η Βανέσα ήταν 20 χρόνια μαζί

Το ζευγάρι είχε συμφωνήσει να μένει πάντα ένας από τους δύο πίσω στο σπίτι με τα παιδιά τους.

«Είχαν πει να μην πετάξουν ποτέ μαζί με το ελικόπτερο». Ο Κόμπι και η Βανέσα ήταν 20 χρόνια μαζί

«Σαν σήμερα, 20 χρόνια πριν, γνώρισα τον καλύτερο φίλο μου, τη βασίλισσά μου, Βανέσα, και αποφάσισα απόψε να τη βγάλω έξω ραντεβού στην Ντίσνεϊλαντ, για να γιορτάσουμε όπως όταν ήμασταν στο σχολείο (πριν από τις 4 πριγκίπισσες),» είχε γράψει μόλις λίγους μήνες πριν τον πρόωρο θάνατο του ο Κόμπι Μπράιαντ στο ίνσταγκραμ, σε ένα συγκινητικό tribute στην σχέση με την γυναίκα της ζωής του, μία σχέση η οποία είχε πραγματικά γερά σκαμπανεβάσματα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1999, όταν η Βανέσα ήταν μόλις 17 χρονών, και αμέσως ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί. Η πορεία του έρωτα και του γάμου τους υπήρξε παράλληλη με την τρελή πορεία του Κόμπι προς την μεγάλη δόξη, προς την κορυφή του NBA, προς την κατάκτηση τίτλων και διακρίσεων, προς την δημιουργία μίας τεράστιας περιουσίας. Βέβαια η ιστορία του έρωτα τους δεν ήταν από την αρχή στρωμένη με ροδοπέταλα, αφού ο Μπράιντ πήρε την απόφαση να παντρευτεί την Βανέσα χωρίς την συγκατάθεση των γονιών του, οι οποίοι είχαν σοβαρές αντιρρήσεις. Δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να δουν τον γιο τους να παντρεύεται σε τόση νεαρή ηλικία, πόσο μάλλον με μία λευκή γυναίκα που δεν είχε σχέσεις με την δική τους αφρικοαμερικανική κουλτούρα και καταγωγή.

Στα πρώτα χρόνια του γάμου τους (που έγινε το 2001) ο Κόμπι και η Βανέσα απέκτησαν δύο κόρες, την Ναταλία και τη Τζιάννα, η οποία σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα της, τον οποίον υπεραγαπούσε και θαύμαζε, στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα λίγο έξω από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Μάλιστα, λέγεται πως η 13χρονη Τζιάνα είχε κληρονομήσει όλο το ταλέντο του Μπριάντ για το μπάσκετ και ότι ο διάσημος μπαμπάς της έβλεπε στο πρόσωπο της τον τέλειο διαδοχό του.

Μία κοινή ζωή που έμοιαζε πραγματικά παραμυθένια κλονίζεται άσχημα από ένα σεξουαλικό σκάνδαλο που ξεκίνησε το 2003 όταν η υπάλληλος ενός ξενοδοχείου στο Κολοράντο των Η.Π.Α. κατηγόρησε τον Κόμπι για βιασμό. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ο διάσημους μπασκεμπολίστας στον Lakers την είχε βιάσει το προηγούμενο βράδυ στην σουίτα όπου διέμενε. Ο σερίφης της τοπικής αστυνομίας συνέλαβε τον Μπράιαντ και η πρώτη κρίση στον γάμο του ήταν γεγονός. Λίγο αργότερο ο ίδιος παραχώρησε επίσημη συνέντευξη Τύπου στην οποία εξήγησε πως πραγματικά έκανε σεξ με τη συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά ότι δεν υπήρξε ποτέ σεξουαλική κακοποίηση. Ο Μπράιντ είχε παραδεχθεί δημόσια το γεγονός ότι υπήρξε άπιστος απέναντι στην συζυγό του, ζητώντας της δημόσια συγγνώμη και τελικά οδηγήθηκε σε εξωδικαστικό, οικονομικό συμβιβασμό με το τρίτο πρόσωσο αυτής της ιστορίας, με την υπάλληλο του ξενοδοχείου να αποσύρει τελικά όλες τις κατηγορίες. Τελικά, αρκετά χρόνια αργότερα, το 2011 η Βανέσα Μπράιντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές ανάμεσα στην ίδια και τον συζυγό της». Ωστόσο το 2013 το ζευγάρι σταμάτησε τις διαδικασίες, κάνοντας νέα αρχή στη ζωή του. Μετά από μία μεγάλη περίοδο ταραχών και σοβαρών προβλημάτων ο Κόμπι και η Βανέσα ήταν ξανά ουσιαστικά μαζί, αποκτώντας άλλα δύο παιδιά. την Μπιάνκα και την Κάπρι.

Στον απόηχο των τραγικών γεγονότων που σχετίζονται με τον χαμό του Κόμπι, της κόρης του Τζιάνα, αλλά και άλλων 7 ανθρώπων που βρισκόντουσαν μαζί τους στο ελικόπτερο, όλο και περισότερες πληροφορίες σχετικά με τον γάμο του γνωστού ζευγαριού (ο οποίος μετρούσε 20 έτη ζωής) έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η μαρτυρία στενού φίλου τους, σύμφωνα με την οποία ο Κόμπι και η Βανέσα είχαν συμφωνήσει ρητά να μην πετάξουν ποτέ μαζί με το ελικόπτερο, φοβούμενοι κάποιο πιθανό δυστύχημα. «Αυτός και η Βανέσα είχαν συμφωνήσει ότι δε θα πετούσαν ποτέ μαζί σε ελικόπτερο. Ήθελαν πάντα ένας από τους δύο να μένει πίσω στο σπίτι με τα παιδιά», λέει άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού στο αμερικανικό People.

O διεθνής κόσμος του μπάσκετ, αλλά και η παγκόσμια σόουμπιζ αποχαιρετούν με πόνος και δέος τον σημαντικό μπασκεμπολίστα που έγραψε ιστορία στο NBA, και υπήρξε λάτρης της Ελλάδας. Το 2014 είχε επισκεφθεί με την οικογένεια του τα ελληνικά νησιά, κάνοντας μία μεγάλη στάση στη Μύκονο όπου είχαν απολαύσει τις παραλίες και τα πανέμορφα στενά του κυκλαδίτικου νησιού,

Από εκείνη την όμορφη απόδραση είναι και οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

«Είχαν πει να μην πετάξουν ποτέ μαζί με το ελικόπτερο». Ο Κόμπι και η Βανέσα ήταν 20 χρόνια μαζί

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024