Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογιώργη «φλΕΡΤ» βρέθηκε καλεσμένη η Μάγια Τσόκλη όπου μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια για τον γάμο του πατέρα της με τη θειά της, μετά τον θάνατο της μητέρας της. 

Όπως έχει δηλώσει ξανά στο παρελθόν η Μάγια Τόκλη έχασε τη μαμά της όταν ήταν μόλις 5,5 ετών γεγονός που τη σημάδεψε βαθιά και την έκανε να αισθανθεί ότι όλα στη ζωή μπορούν να ανατραπούν.

«Η υπόθεση με τη μητέρα μου είναι μπερδεμένη. Η βιολογική μου μητέρα πέθανε όταν ήμουν 5,5 χρονών. Αυτό ήταν ένα τραύμα όπως και σε κάθε παιδί που το χαρακτηρίζει μετά. Από εκεί και πέρα είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή», σημείωσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Είχα την πολύ μεγάλη τύχη να έχω τη θεία μου, την αδερφή της μητέρας μου. Τη λάτρευα. Όταν πέθανε η μητέρα μου βρέθηκα με εκείνη και της είπα όταν έχασα τη μαμά μου "να σε λέω μαμά”; Δεν την είπα ποτέ "μαμά”», κατέληξε.

«Είχα την τύχη να παντρευτεί τον πατέρα μου και να είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις και λες πως είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια να κρατιούνται χεράκι χεράκι και να αγαπιούνται τόσο πολύ και να στηρίζουν τόσο πολύ ο ένας τον άλλον».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μάγια Τσόκλη για τον γάμο του πατέρα της με τη θεία της:

Παράλληλα, η Μάγια Τσόκλη αναφέρθηκε στην απόφασή της να εγκαταλείψει την Αθήνα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Τήνο, μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο.

Περιέγραψε τη ζωή της στο νησί, το σπίτι της όπου έχει τέσσερις σκύλους και πέντε γάτες αλλά και το πώς βίωσε ο 14χρονος γιος της την αλλαγή περιβάλλοντος.

Όσα είπε για τη ζωή της στην Τήνο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS