ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι θα κάνω κακό στον ίδιο μου τον εαυτό»

Η εξομολόγηση της Ναόμι Κάμπελ για τον εθισμό της στην κοκαΐνη και για το πώς κατάφερε να είναι έξι χρόνια «καθαρή»

«Είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι θα κάνω κακό στον ίδιο μου τον εαυτό»

«Δε νομίζω ότι η ζωή του μοντέλου έπαιξε αληθινό ρόλο στο γεγονός ότι εθίστικα στην κοκαϊνη. Έκανα για πρώτη φορά χρήση όταν ήμουν 24 χρονών και δούλευα ήδη αρκετό καιρό. Δεν είχε σχέση με το lifestyle», παραδέχεται η Ναόμι Κάμπελ σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, αναφερόμενη στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα ναρκωτικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο μοντέλο, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του παγκόσμιου μόντελινγκ για εκατοντάδες πανέμορφες, έγχρωμες γυναίκες, μιλάει δημόσια για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και για το πώς αυτό που βίωνε παραλίγο να της στοιχίσει ακόμα και την ίδια της καριέρα.

Είναι γνωστό ότι η Κάμπελ, πάρα το γεγονός ότι θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα που πέρασαν ποτέ από τις παγκόσμιες πασαρέλες, δεν έχει καθόλου καλή, προσωπική φήμη. Ο επιθετικός της χαρακτήρας, η ακραία, πολλές φορές βίαιη, συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες της τήν είχαν αναγάγει στον φόβο και τον τρόμο σχεδιαστών, φωτογράφων και κοινού. Αποκορύφωμα το περιβόητο περιστατικό με την προσωπική της βοηθό Georgina Galanis, το 1998. Tότε η Galanis της έκανε μήνυση κατηγορώντας την ότι την χτύπησε στο κεφάλι με ένα κινητό τηλέφωνο και απείλησε να την πετάξει από αυτοκίνητο εν κινήσει κατά τη διάρκεια ενός άγριου τσακωμού τους. Αν και το μοντέλο δεν αποδέχθηκε ποτέ τις κατηγορίες η Galanis δεν ήταν η μοναδική πρώην συνεργάτης της που της έκανε καταγγελία για βίαιη, τοξικη συμπεριφορά.

Η Κάμπελ μιλάει για το περιστατικό με το κινητό τηλέφωνο:

Η ίδια έχει αποδώσει την παλιά συμπεριφορά της στην χρήση ναρκωτικών, λέγοντας αρκετές φορές ότι η κοκαϊνη σε καταστρέφει ολοκληρωτικά. Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Evening Standard η Κάμπελ είχε πει: «To πιο τρομακτικό πράγμα με το συγκεκριμένο ναρκωτικό είναι το ότι σε κάνει ξαφνικά να νιώθεις τρομερή αυτοπεποίθηση, σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι αναντικατάστατος. Αλλά κανείς σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι αναντικατάστατος. Γίνεται τρομερά ευερέθιστος. Όλη η γοητεία σου χάνεται. Η λάμψη στο πρόσωπο σου χάνεται κι αυτή».

«Το θέμα είναι ότι έχουμε την τάση να θεωρούμε ότι ο κόσμος είναι χαζός. Ότι δεν έχει ιδέα. Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος δεν είναι χαζός. Και όλοι ήξεραν το πρόβλημα μου. Απλά δεν ήθελα να το παραδεχθώ».

Τότε η Κάμπελ είχε προσθέσει ότι η κοκαϊνη την έκανε να φτάσει στον πάτο του βαρελιού και ότι είχε αρχίσει να φοβάται πως θα έκανε κακό στον ίδιο της τον εαυτό. Βέβαια η Κάμπελ συμπλήρωσε ότι δεν είχε αυτοκτονικές σκέψεις, διευκρινίζοντας ότι θεωρεί τη συγκεκριμένη πράξη «πράξη δειλίας». Μία κραυγή για να τραβήξει κάποιος την προσοχή των άλλων.

Στη συνέντευξη της στην Όπρα η Κάμπελ υποστήριξε ότι είναι τελείως «καθαρή» από τα ναρκωτικά τα τελευταία 6 χρόνια και ότι έχει κόψει τελείως το αλκοόλ τον τελευταίο 1μιση χρόνο.

«Το ναρκωτικό αυτό παραλίγο να με σκοτώσει και πλέον είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Συνειδητοποίησα ότι είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα όταν σκοτώσανε τον Τζιάννι. Tότε ήταν που βυθίστηκα πάρα πολύ βαθιά». H Ναόμι Κάμπελ είχε μία πολύ στενή, φιλική σχέση με τον σχεδιαστή Τζιάννι Βερσάτσε ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Άντονι Κουνάνιν στις 15 Ιουλίου του 1997.

Δείτε το βίντεο:

To ξέσπασμα της Κάμπελ όταν έμαθε την είδηση δολοφονίας του Τζιάννι Βερσάτσε:

Φωτό: YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.