ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Είσαι μία άχρηστη σακάτισσα που δεν μπορεί να αγαπήσει κανέναν»

Η Σέλμα Μπλερ κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση.

«Είσαι μία άχρηστη σακάτισσα που δεν μπορεί να αγαπήσει κανέναν»

Ένα απίστευτο περιστατικό έχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και λίγες ώρες, με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη Σέλμα Μπλερ. Η διάσημη ηθοποιός η οποία τα τελευταία χρόνια μάχεται τη σκλήρυνση κατά πλάκας με θάρρος και χιούμορ, δίνοντας κουράγιο και δύναμη σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις, κατέθεσε περιοριστικά μέτρα εναντίον του πρώην συντρόφου της, Ρόναλντ Κάρλσον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάρλσον, στις 22 Φεβρουαρίου επιτέθηκε στην ηθοποιό λίγες μέρες μετά τον χωρισμό τους, και ενώ βρέθηκε στο σπίτι της προκειμένου να της επιστρέψει μία τηλεόραση. Χωρίς καμία αιτία, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της Μπλερ, έγινε επιθετικός και άρχισε να της φωνάζει: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν μπορείς να αγαπήσεις κανένα. Είσαι μία άχρηστη σακάτισσα» της φώναξε και αμέσως μετά της όρμησε και προσπάθησε να την πνίξει. Μάλιστα λίγο μετά, έχασε τις αισθήσεις της καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Χωρίς καμία αιτία, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της Μπλερ, έγινε επιθετικός και άρχισε να της φωνάζει: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν μπορείς να αγαπήσεις κανένα. Είσαι μία άχρηστη σακάτισσα» της φώναξε και αμέσως μετά της όρμησε και προσπάθησε να την πνίξει. Μάλιστα λίγο μετά, έχασε τις αισθήσεις της καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Λίγες μέρες μετά, ο Κάρλσον συνελήφθη με την κατηγορία της κακοποίησης, ενώ η ηθοποιός κατέθεσε περιοριστικά μέτρα εναντίον, κάτι που με τη σειρά του έκανε και εκείνος. Αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Μπλερ και επιμένει ότι εκείνος είναι το θύμα, μιας και δέχτηκε επίθεση από την ηθοποιό. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι μιλάμε για μία μακροχρόνια σχέση, η οποία έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου και κατάφερε να επιβιώσειView this post on Instagram.

Για την ώρα, τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Kεντρική φωτογραφία: @SelmaBlair

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.