Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χαζτζηνικολάου βρέθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος, παραχωρώντας μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για άγνωστες πτυχές της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής του ζωής.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έμεινε για μήνες σε μοναστήρι, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αναβίωσης της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Οι Απαράδεκτοι», στην άρνησή του να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες» και στη μάχη του με τον καρκίνο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε και για τη μάχη του με τον καρκίνο, τονίζοντας:

«Δε σοκαρίστηκα, όταν έμαθα για τον καρκίνο. Ο γιατρός μου μού το είπε λίγο χοντρά: "Αν δεν έχει διηθήσει την κάψα, θα πας καλά, αν την έχει διηθήσει, δύο-τρεις μήνες το πολύ και έφυγες'", έτσι μου το είπε. Είπα ok μέχρι εδώ ήταν».

Ο ηθοποιός, επίσης, απέρριψε πως το σίριαλ «Οι Απαράδεκτοι», που προβλήθηκε στο Mega από το 1991 έως το 1993, δεν πρόκειται να αναβιώσει και ξεκαθάρισε το εξής:

«Όχι, δεν παίζει σενάριο αναβίωσης των "Απαράδεκτων", θα γίνει μία δουλειά το καλοκαίρι στο «Άλσος» που γράφει η Δήμητρα Παπαδόπουλου, μία επιθεώρηση με πολλούς και σπουδαίους ηθοποιούς και επειδή ήταν να ήμουν και εγώ, αλλά επέλεξα να ξεκουραστώ γιατί δεν πάει δεύτερη χρονιά, θα ήμασταν εγώ, η Δημήτρα και ο Μπέζος και οπότε βγει η φήμη αναβίωσης των "Απαράδεκτων"».

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS