Στην εκπομπή Love it έδωσε συνέντευξη η Ρένια Λουιζίδου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γιο της, τον σύζυγό της και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου, ενώ απάντησε για το λόγο που αποφάσισε να αναφερθεί δημόσια στις αποβολές της.

«Εικοσιπέντε χρόνια είμαστε μαζί. Οι άνθρωποι αλλάζουν το παιχνίδι παίζεται, αν αλλάζεις προς την ίδια κατεύθυνση εμείς πήγαμε παρέα σε όλο αυτό», είχε πει παλιότερα η ηθοποιός για την επιτυχημένη πορεία του γάμου της με τον Θάνο, ο οποίος δεν ασχολείται με την σόουμπιζ και είναι μαζί 25 ολόκληρα χρόνια.

«Το μυστικό της επιτυχίας στο γάμο είναι η βαθιά συνεννόηση. Θα ήθελα ο γιος μου να είναι ένας άντρας όπως αυτός που έψαχνα. Με το γιο μου γελάμε, βλέπουμε μαζί ποδόσφαιρο, αλλά πρωτίστως είμαι η μαμά του. Το κορίτσι του γιου μου το γνωρίζουμε και συναναστρεφόμαστε. Το κορίτσι και οι φίλοι του με αντιμετωπίζουν σαν τη μαμά του. Βίωσα μεγάλη ανασφάλεια στη ζωή μου σαν ηθοποιός, που σαν μάνα δεν θα τα ευχόμουν στο γιο μου» προσθεσε αυτή τη φορά.

«Οι αποβολές μου έγιναν πριν από 20 χρόνια. Είπα δημόσια για τις αποβολές γιατί ξέρω τη στενοχώρια και πόσες γυναίκες το περνάνε. Συμβαίνει συχνά σε μια γυναίκα να αποβάλει και μπορεί να συμβεί σε όλες μας. Τις περισσότερες φορές τα νικάμε και αν όχι δεν πειράζει», είπε η Ρένια Λουιζίδου.

 

Δείτε τι είπε:

 

 

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

 

 

TAGS