Δεύτερη εβδομάδα απουσίας για την Κατερίνα Καραβάτου από τη «Φωλιά των Κου Κου» και η κατάσταση της υγείας της έχει προκαλέσει ανησυχία. «Δεν είναι η Κατερίνα εδώ, αυτό είναι πάλι σαφές» ξεκίνησε την εκπομπή λέγοντας ο συμπαρουσιαστής και σύντροφός της Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος αμέσως μετά πρόσθεσε: «Δεν είναι ακόμα τόσο καλά ώστε να μπορεί να επιστρέψει, πολύ θα το ήθελε. Βεβαίως ευχόμαστε και εκείνη και όλοι μας να επιστρέψει πολύ πολύ σύντομα, δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό, για να μη λέμε κάθε μέρα αύριο και αύριο και αύριο, το συντομότερο δυνατό θα συμβεί».

Όπως σχολίασαν σχετικά στο «Ευτυχείτε»: «Είχε πάει στην εκπομπή κανονικά για να βγει στον αέρα και είχε αισθανθεί μια αδιαθεσία. Πήγε στο νοσοκομείο, έχει κάνει κάποιες εξετάσεις, τα πράγματα δεν είναι ανησυχητικά. Είναι ένας πολύ συναισθηματικός, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος άνθρωπος η Κατερίνα».

«Είχε πάει στην εκπομπή κανονικά για να βγει στον αέρα και είχε αισθανθεί μια αδιαθεσία. Πήγε στο νοσοκομείο, έχει κάνει κάποιες εξετάσεις, τα πράγματα δεν είναι ανησυχητικά. Είναι ένας πολύ συναισθηματικός, ευαίσθητος, ευσυγκίνητος άνθρωπος»

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα το ζευγάρι των παρουσιαστών είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, για το περιστατικό με τους διδύμους, Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή, τους οποίους είχαν βγάλει στον αέρα να «καυχιούνται» ότι έχουν πάει με την ίδια γυναίκα και οι δυο τους, χωρίς εκείνη να το καταλάβει, και μάλιστα λίγο μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Μια επαγγελματική χειρονομία που είχε προκαλέσει το μένος των social media.

«Έφταιξα και ήταν λάθος, όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά» είχε πει, στον αέρα, η Κατερίνα Καραβάτου, συμπληρώνοντας τα εξής, με φανερή μεταμέλεια: «Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και μια υπόσχεση ζωής και για τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά ευθύνη».

«Όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και μια υπόσχεση ζωής και για τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά ευθύνη».

Με τη σειρά του ο Κατσούλης είχε απολογηθεί με τα παρακάτω λόγια: «Είμαστε εδώ για να επωμιστούμε τις ευθύνες και να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο, ειλικρινές συγγνώμη για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελά μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή, που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμα και σε μίσος και εκφράστηκε με κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης την καθημερινή που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Φωτό: Glomex
 

TAGS