«Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό» και «Είναι ολόιδες», είναι συνήθως τα σχόλια σχετικά με την Γκουίνεθ Πάλτροου και την 16χρονη κόρη της, Απλ, οι οποίες πράγματι μοιάζουν πάρα πολύ. 

Παρόλα αυτά η Πάλτροου, που πλέον έχει αποσυρθεί από το Χόλιγουντ εστιάζοντας αποκλειστικά στο Goop, την εταιρία ευεξίας και ομορφιάς που έχει ιδρύσει, υποστηρίζει ότι εκείνη και η κόρη της δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους εκτός από τα κοινά χαρακτηριστικά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο αμερικανικό περιοδικό People η Πάλτροου δήλωσε ότι η Απλ είναι μία «αληθινή βασίλισσα της ομορφιάς, καμία σχέση μαζί μου» Και πρόσθεσε ότι η 16χρονη έχει μία μοναδική αίσθηση της μόδας και είναι πάρα πολύ κομψή, με έναν τρόπο που η ίδια δεν κατάφερε ποτέ να είναι.

«Της αρέσει πάρα πολύ το μακιγιάζ, σε αντίθεση με εμένα», σημείωσε η 47χρονη ηθοποιός. «Γνωρίζει πώς να κάνει την τέλεια γραμμή eyeliner. Έκανε μόνη της ακρυλικό στα νύχια της. Είναι μια βασίλισσα της ομορφιάς».  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Επιπλέον η Γκουίνεθ αποκάλυψε ότι η κόρη της λατρεύει να ψαχουλύει στην ντουλάπα της μαμά της, δοκιμάζοντας τα πάντα. «Λατρεύει να παίζει στην ντουλάπα μου. Έχω κρατήσει τα πάντα για εκείνη εδώ και 15 χρόνια πριν την γεννήσω. Κρατάω τα πάντα. Όχι τα πάντα, αλλά κάθε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί την έχω κρατήσει για εκείνη».  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μαμά και κόρη είναι πάρα πολύ δεμένες και περνούν μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους μαζί, έχοντας πάντα παρέα και τον αδελφό της Απλ, τον Mόσες (Μωυσής, στα ελληνικά).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS