Η σχέση ανάμεσα σε πατέρα και κόρη είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερη, παθιασμένη, γεμάτη αγάπη, αφοσίωση και λατρεία. Κάπως έτσι λοιπόν είναι και η σχέση του Ντέιβιντ Μπέκαμ με την κόρη του Χάρπερ. Έπειτα από τρία αγόρια, τόσο ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής όσο και η σύζυγός του Βικτόρια, βίωσαν τη χαρά να αποκτήσουν ένα κοριτσάκι. "Την κόρη τη μονάκριβη την πολυαγαπημένη" - που λέει και το γνωστό δημοτικό - ο Μπέκαμ την έχει μη βρέξει και μη στάξει.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γοητευτικός σταρ ανεβάζει φωτογραφίες με το "λουλούδι" στο οποίο όπως είναι φυσικό έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις παρασύρεται και της σκάει και ένα φιλάκι στο στόμα. Και κάπου εκεί καραδοκούν οι followers οι οποίοι σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα και σε καλούν να συμμορφωθείς.

Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις παρασύρεται και της σκάει και ένα φιλάκι στο στόμα. Και κάπου εκεί καραδοκούν οι followers οι οποίοι σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα και σε καλούν να συμμορφωθείς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Είναι μεγάλο κορίτσι πια. Καιρός να σταματήσεις" αναφέρει ένα σχόλιο με αρκετούς να συμφωνούν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος μπαμπάς ανεβάζει αντίστοιχη τρυφερή στιγμή με την 10χρονη κόρη του. Όπως τώρα, έτσι και τότε, τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά με τον ίδιο τον Μπέκαμ να αδιαφορεί και να συνεχίζει να φιλάει επιδεικτικά την κόρη του στο στόμα.

Κεντρική φωτογραφία: @DavidBeckham

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS