Η Εριέττα Κούρκουλου μέσω του λογαριασμού της στο ίνσταγκραμ, το τελευταίο διάστημα, έχει αποφασίσει να απαντήσει σε ερωτήσεις ακολούθων της, δημιουργώντας όμορφα στόρι με φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της.

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους διαδικτυακούς φίλους της και συχνά ανταλλάσσουν απόψεις για διάφορα ζητήματα, για τον βιγκανισμό αλλά και για τα ζώα που είναι η μεγάλη αγάπη της Εριέττας. 

Δεν είναι μάλιστα λίγες η φορές που ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να θέσουν τα ερωτήματά τους στα οποία σπεύδει να απαντήσει. Σε ένα από τα Q&A που έκανε πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν ποια είναι η σχέση της με την μητέρα της.

«Είναι μαμά, μπαμπάς και φίλη μαζί! Θα σκότωνε για τα παιδιά της και ποτέ δε μας πίεσε να γίνουμε κάτι που δεν είμαστε. Μας στηρίζει πάντα και στα πάντα» απάντηση η Εριέττα Κούρκουλου.

Ενώ σε άλλη ερώτηση για το αν έχουν κοινά στοιχεία  στον χαρακτήρα τους και ποια είναι αυτά, απάντησε: «Όχι ιδιαίτερα αλλά την λατρεύω. Ίσως ότι δε μας ενδιαφέρουν τα πρέπει πολύ και οδηγούμαστε από την καρδιά μας».

 

Δείτε τα στόρι της

 

Πηγή φωτογραφιών: instagram/eriettakourkouloulatsi

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

TAGS