Ίσως απλά να φταίει που εδώ και κάποιους μήνες όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της, οπότε ακόμα και η πιο μικρή αλλαγή στο σώμα ή στην εμφάνιση της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. 

Εδώ και λίγες εβδομάδες γίνεται πολύ έντονη συζήτηση γύρω από το σταδιακά αλλαγμένο ύφος της Μελάνια Τραμπ, η οποία από τις πιο επιβλητικές ενδυματολογικές επιλογές έχει πάει στο απόλυτα σεμνό και απλό λουκ, αυτό που η ίδια μάλλον αισθάνεται πως ταιριάζει περισσότερο σε μία γυναίκα με την δική της θέση. 

Μόνο που τα αμερικανικά μέσα έχουν εδώ και λίγες ώρες βγάλει μία νέα θεωρία για την αλλαγή αυτή της κυρίας Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι η Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α έχει αλλάξει τόσο πολύ στυλ σε μία προσπάθεια να κρύψει από τον φωτογραφικό φακό μία μικρή, αλλά ευδιάκριτη, κοιλίτσα εγκυμοσύνης.

Είναι λοιπόν η Μελάνια έγκυος στο δεύτερο παιδί της; Mία σειρά από φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα αφήνουν πράγματι να φανεί ένα φουσκωματάκι στο σημείο της κοιλιάς παρά της προσπάθειες της ίδιας να το κρύψει με φαρδιά ρούχα, τσαντάκια ή ακόμα και με τα χέρια της. 

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι εννοούμε.

 

TAGS