Μία δυσάρεστη είδηση εμφανίστηκε πριν από λίγες ώρες στα timelines των χρηστών του Facebook όταν ο ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες, ο λατρεμένος μας Μεγάλος Λεμπόφσκι και πρωταγωνιστής δεκάδων άλλων αγαπημένων ταινιών, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι πάσχει από λέμφωμα, μία σοβαρή κακοήθεια του αίματος. 

Ο Μπρίτζες διαβεβαίωσε το κοινό ότι έχει κοντά του μία καλή ιατρική ομάδα και ότι η πρόγνωση για την ασθένεια του είναι καλή, παρά το γεγονός ότι αυτό που καλείται να αντιμετωπίσει είναι πολύ σοβαρό. 

«Όπως θα έλεγε και ο Dude "Νέα σ@@τ@ έχουν έρθει στο φως. Διαγνώστηκε με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για μία σοβαρή ασθένεια, αισθάνομαι τυχερός που έχω μία καλή ομάδα γιατρών κοντά μου και η πρόγνωση είναι καλή. Ξεκινώ θεραπεία και θα σας ενημερώνω για την πρόοδο μου. Είναι εξαιρετικά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειας μου και των φίλων μου. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ευχές. Και όσο έχω την προσοχή σας κάτι ακόμα: Πηγαίντε να ψηφίσετε. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό», έγραψε ο διάσημος ηθοποιός στη σελίδα του στο facebook, λαμβάνοντας εκατοντάδες σχόλια αγάπης και υποστήριξης.

Δείτε την ανάρτηση του Τζεφ Μπρίτζες:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS