Μια ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε η Μάρω Κοντού στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μιλώντας τόσο για την επιστροφή της στην μικρή οθόνη, όσο και για λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής. Η ηθοποιός που μεσουρανούσε στην «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, πραγματοποιεί guest εμφανίσεις στην τηλεοπτική σειρά «Η γη της ελιάς» με το κοινό να την αποθεώνει. Όπως αποκάλυψε η ίδια έχει ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα social media το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να ενημερώνεται και να βρίσκεται κοντά στις εξελίξεις. Η περιήγηση της στο ιντερνέτ, ωστόσο, συνοδεύτηκε από δυσάρεστες για εκείνη εκπλήξεις, αφού ανακάλυψε πως κάποιοι την κατηγορούν ότι βγάζει πολλά χρήματα και αδίκως παραπονιέται για την πενιχρή σύνταξη που δικαιούται ως ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Έγραφαν για εμένα ότι παίρνω τόσα πολλά λεφτά και παραπονιόμουν ότι η σύνταξη του ηθοποιού είναι πολύ μικρή» εξήγησε η ηθοποιός ενώ πρόσθεσε κοιτάζοντας με ειλικρίνεια στην κάμερα «πρώτον, δεν έχω πάρει βουλευτική σύνταξη, πολύ απλά γιατί ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής και δεύτερον, έγραφαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 ευρώ το μήνα, μακάρι! 3.000 ευρώ το χρόνο παίρνουμε από τα πνευματικά δικαιώματα. Όσο για τη σύνταξη της ηθοποιού, είναι 770 ευρώ». Το περιστατικό αυτό στεναχώρησε τη Μάρω Κοντού καθώς της έγραφαν «Δεν ντρέπεστε κυρία Κοντού να παίρνετε τόσα πολλά λεφτά», πράγματα δηλαδή που δεν ίσχυαν ποτέ.

Έγραφαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 ευρώ το μήνα, μακάρι! 3.000 ευρώ το χρόνο παίρνουμε από τα πνευματικά δικαιώματα.

 

Μάλιστα, μεταξύ άλλων την αποκαλούσαν «ψεύτρα» και την «ψιλό-εβριζαν» χωρίς να υπάρχει λόγος, για αυτό και εκείνη σκέφτεται να κινηθεί νομικά. «Ένας άλλος έγραφε: "Άσε μας ρε Μάρω, ψεύτρα". Έξαλλη έγινα και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Έκατσα και απάντησα σε όλους. Ο τρόπος που με μάλωναν, που με χαρακτήριζαν, με έκανε Τούρκο. Έγινα τρελή, γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα. Να πουν ό,τι θέλουν, αλλά με τρόπο, όχι χυδαία», υποστήριξε η καλλιτέχνης», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε την συνέντευξη εδώ: 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS