ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Εγώ που δεν θα πάω στο Met Gala»: H Tζούλια Ρόμπερτς φόρεσε την τουαλέτα της μέσα στο σπίτι

Απογοητευμένη που το φετινό MET Gala δεν θα πραγματοποιηθεί η διάσημη ηθοποιός φόρεσε το φόρεμα της και κάθισε στο μπάνιο της.

«Εγώ που δεν θα πάω στο Met Gala»: H Tζούλια Ρόμπερτς φόρεσε την τουαλέτα της μέσα στο σπίτι

Ήταν και το Met Gala ένα από τα «θύματα» της έξαρσης του κορονοϊού. Το ετήσιο γκαλά μόδας που διοργανώνεται κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μαϊου στη Νέα Υόρκη επρόκειτο φέτος να έχει ως κεντρικό θέμα την έννοια του χρόνου και της διαχρονικότητας στην παγκόσμια μόδα, ενώ λέγεται πως η Άννα Γουίντορ φέτος περίμενε μία προσκεκλημένη πολύ ξεχωριστή για εκείνη: τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία θα κατέφθανε συνοδευόμενο από τον εκδότη της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ένινθουλ.

Τα πάντα όμως ακυρώθηκαν και το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης του Μεγάλου Μήλου παραμένει, έτσι κι αλλιώς, κλειστό εδώ και αρκετό καιρό. Σίγουρα μέσα στην καραντίνα και το παγκόσμιο κίνημα του Μένουμε Σπίτι, κάποιοι έχουν νοσταλγήσει πολύ την λάμψη και το γκλάμουρ του μεγάλου event με την υπογραφή και την φιλοξενία της Γουίντορ.

Ανάμεσα στους νοσταλγούς του Μet Gala και η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία στο ίνσταγκραμ στην οποία την βλέπουμε μέσα σε μία εντυπωσιακή τουαλέτα να ποζάρει με φόντο ένα παράθυρο στη Νέα Υόρκη.

Δεν γνωρίζουμε πότε τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, αφού η Ρόμπερτς δεν βρίσκεται στο Μανχάταν, αλλά στην Καλιφόρνια όπου παραμένει σε απομόνωση μαζί με την οικογένεια της, και δεν έχει φορέσει το συγκεκριμένο ρούχο κάποια στιγμή στο παρελθόν. Είναι πιθανό να σκόπευε να το φορέσει φέτος και η εν λόγω φωτογραφία να είναι τραβηγμένη μετά από κάποιο fitting στη μεγάλη μητρόπολη της μόδας.

Δείτε την ανάρτηση της.

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024