Ήταν και το Met Gala ένα από τα «θύματα» της έξαρσης του κορονοϊού. Το ετήσιο γκαλά μόδας που διοργανώνεται κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μαϊου στη Νέα Υόρκη επρόκειτο φέτος να έχει ως κεντρικό θέμα την έννοια του χρόνου και της διαχρονικότητας στην παγκόσμια μόδα, ενώ λέγεται πως η Άννα Γουίντορ φέτος περίμενε μία προσκεκλημένη πολύ ξεχωριστή για εκείνη: τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία θα κατέφθανε συνοδευόμενο από τον εκδότη της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ένινθουλ.

Τα πάντα όμως ακυρώθηκαν και το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης του Μεγάλου Μήλου παραμένει, έτσι κι αλλιώς, κλειστό εδώ και αρκετό καιρό. Σίγουρα μέσα στην καραντίνα και το παγκόσμιο κίνημα του Μένουμε Σπίτι, κάποιοι έχουν νοσταλγήσει πολύ την λάμψη και το γκλάμουρ του μεγάλου event με την υπογραφή και την φιλοξενία της Γουίντορ. 

Ανάμεσα στους νοσταλγούς του Μet Gala και η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία στο ίνσταγκραμ στην οποία την βλέπουμε μέσα σε μία εντυπωσιακή τουαλέτα να ποζάρει με φόντο ένα παράθυρο στη Νέα Υόρκη. 

Δεν γνωρίζουμε πότε τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, αφού η Ρόμπερτς δεν βρίσκεται στο Μανχάταν, αλλά στην Καλιφόρνια όπου παραμένει σε απομόνωση μαζί με την οικογένεια της, και δεν έχει φορέσει το συγκεκριμένο ρούχο κάποια στιγμή στο παρελθόν. Είναι πιθανό να σκόπευε να το φορέσει φέτος και η εν λόγω φωτογραφία να είναι τραβηγμένη μετά από κάποιο fitting στη μεγάλη μητρόπολη της μόδας.

Δείτε την ανάρτηση της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS