Τις ιστορίες επώνυμων ανθρώπων που έδωσαν τη μάχη με τη ζυγαριά και κατάφεραν να διώξουν πολλά κιλά από πάνω τους παρουσίασε στην εκπομπή του ο Αντώνης Σρόιτερ. Μια από αυτούς ήταν η δημοσιογράφος Ελεάνα Τρυφίδου, η οποία αποκάλυψε είχε φτάσει να ζυγίζει 121 κιλά. Πλέον είναι 35 κιλά κάτω ενώ συνεχίζει την προσπάθειά της. Θέλει να χάσει ακόμα 20 κιλά. 

Στην περίπτωσή της η μάχη με τη ζυγαριά δεν ήταν κάτι που προέκυψε σε μεγάλη ηλικία αλλά από τη γέννησή της, αφού γεννήθηκε 5 κιλά. Στα 13 της βρέθηκε για πρώτη φορά σε κέντρο αδυνατίσματος. Δοκίμασε διάφορες δίαιτες αλλά ποτέ με αποτέλεσμα.«Πρέπει να λέμε τη λέξη χοντρός…. Εγώ έτσι ξεκίνησα όταν μια φίλη μου είπε “ξέρεις ότι πια είσαι χοντρή;”» είπε η δημοσιογράφος.

«Ξύπνησα ένα πρωί και δε μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα, έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα. Πήρα πίσω πέντε κιλά, δεν είχα τη διάθεση να κάνω και διατροφή. Τώρα όμως ξεκίνησα πάλι να προσέχω γιατί τώρα είμαι έτοιμη» είπε. 

«Βεβαίως ζήλευα τις ωραίες κοπέλες στη δουλειά μας που έτρωγαν και εγώ δε μπορούσα να είμαι έτσι. Ζήλευα τα ρούχα, μίνι δεν έχω βάλει ποτέ στη ζωή μου. Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα θαυμάζω, θα ήθελα να είμαι αδύνατη. Έχω ακούσει να λένε “είμαι καλά με τον εαυτό μου”, όχι δεν είσαι καλά απλά ωραιοποιείς μια κατάσταση. Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι. Όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά» παραδέχτηκε.

«Πήγα το προηγούμενο καλοκαίρι να κάνω εξετάσεις και βρήκαν ότι είχα τέσσερα αιμαγγειώματα τα οποία ήταν εκ γενετής αλλά δε φαινόντουσαν από το λίπος. Τώρα οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλύτερες» συμπλήρωσε τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για την υγεία η σωστή ισορροπία των κιλών. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ: 

 

Φωτό: NDP

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

TAGS