ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ευχαριστώ τον Θεό για την αγγελική σου καρδιά»: Το μήνυμα του Πιρς Μπρόσναν στη σύζυγό του

Ο αγαπημένος σταρ μοιράστηκε έναν ακόμα λόγο για τον οποίο λατρεύει την Κίλι Σέι Σμιθ.

«Ευχαριστώ τον Θεό για την αγγελική σου καρδιά»: Το μήνυμα του Πιρς Μπρόσναν στη σύζυγό του

Είναι πατρεμένοι 19 χρόνια και αποτελούν το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση στο Χόλιγουντ. Η σχέση του Πιρς Μπρόσναν με την Κίλι Σέι Σμιθ μοιάζει ισχυρότερη από ποτέ. Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο γιους, παραμένει πολύ ερωτευμένο, ενώ ο Πιρς κάνει συχνά πυκνά δημόσιες δηλώσεις για την αγάπη και το δέσιμο που νιώθει για τη σύζυγό του.

Ο διάσημος σταρ, πρόσφατα, ανέβασε μία σπάνια, κοινή φωτογραφία τους, από το σπίτι τους στη Χαβάη. Η Κίλι κρατάει ένα εορταστικό ποτό γενεθλίων, ενώ στο φόντο φαίνεται ένα πολύχρωμο έργο τέχνης πάνω σε ένα καβαλέτο.

«Χρόνια πολλά, Κίλι αγαπημένη μου, ευχαριστώ τον Θεό για την αγγελική σου καρδιά. Μερικοί πίνακες για αυτήν την ημέρα, με την αγάπη μου για πάντα. Η “Άνοιξη” είναι ακόμα σε εξέλιξη…”Η παλιά μου καρέκλα”», έγραψε ο 67χρονος Πιρς, ενώ έλαμπε ολόκληρος, τονίζοντας τη μοναδική γοητεία του. Το ίδιο και η Κίλι.

«Ευτυχισμένη επέτειο καστανομάτα μου», της είχε γράψει τον Απρίλιο, στην επέτειο του γάμου τους, φανερώνοντας τη λατρεία του, ακόμα μία φορά.

«Ευχαριστώ τον Θεό για την αγγελική σου καρδιά»: Το μήνυμα του Πιρς Μπρόσναν στη σύζυγό του

Ο Μπρόσναν παντρεύτηκε την Κίλι το 2001, 10 χρόνια μετά τον πρώτο του γάμο με την Κασσάνδρα Χάρις, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Η Κέλι ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές του, και δεν έχει σταματήσει να μιλάει για εκείνη στις συντεύξεις του με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Αγαπώ τη ζωτικότητά της, το πάθος της. Έχει μια απίστευτη δύναμη, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν με κοιτάζει, νιώθω αδύναμος» είχε δηλώσει στον Independent

Ο Πιρς και η 57χρονη Κίλι παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία, τον Αύγουστο του 2001 και είναι γονείς του 23χρονου Ντίλαν και του 19χρονου Πάρις. Ο Πιρς είναι πατέρας άλλων τριών παιδιών από τον προηγούμενο γάμο του με την Κασσάνδρα Χάρις, του Σον καθώς και των δύο παιδιών της, την Σαρλότ και τον Κρις, τα οποία και έχει υιοθετήσει.

Ο Μπρόσναν παντρεύτηκε την Κίλι το 2001, 10 χρόνια μετά τον πρώτο του γάμο με την Κασσάνδρα Χάρις, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Δυστυχώς όμως η ζωή τον δοκίμασε. Τόσο η Κασσάνδρα όσο και η Σάρλοτ απεβίωσαν από καρκίνο των ωοθηκών. Η Κασσάνδρα πέθανε το 1991 σε ηλικία 43 ετών. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 11 χρόνια. Η Σάρλοτ έχασε αργότερα τη μάχη με τον καρκίνο το 2013.

Με μία φωτογραφία, πρόσφατα, o Ιρλανδός ηθοποιός, τίμησε τη μνήμη της κόρης του και ταυτόχρονα ευχήθηκε στην εγγονή του Μάρλει Μέι, κόρη του γιου του Σον, που είχε γενέθλια τη συγκεκριμένη ημέρα.

«Εδώ κοιτάζω εσένα παιδί μου... Στη μνήμη της Σάρλοτ και χρόνια πολλά για τα γενέθλια της αγαπημένης μου Μάρλει Μέι», ο έγραψε ο Πιρς στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε από τη σύζυγό του στη βεράντα του σπιτιού τους στη Χαβάη.

«Αν παρακολουθήσεις κάποιον που αγαπάς να χάνει τη ζωή του λίγο-πολύ από αυτήν την ύπουλη ασθένεια, η θλίψη γίνεται ανεξίτηλη στην ψυχή σου», είπε, σύμφωνα με το Entertainment Tonight. «Κράτησα το γενναιόδωρο, δυνατό, όμορφο χέρι της πρώτης συζύγου μου Κάσι, καθώς ο καρκίνος των ωοθηκών πήρε τη ζωή της πολύ σύντομα», συνέχισε ο ηθοποιός. «Μόλις πέρυσι, κράτησα το χέρι της αστείας, υπέροχης κόρης μου Σάρλοτ, προτού επίσης πεθάνει από αυτήν την άθλια κληρονομική ασθένεια».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.